Jak juz czlowiek posiadl sprzet i dolaczyl do grona uzytkownikow (czasami i na odwrot) to wypadaloby pokazac to, co sie tym sprzetem zrobilo. Tak wiec oddaje sie pod bicz krytyki i oceny pozostalych uzytkownikow. Wybrane zdjecia zrobione zestawem E-500 + ZD 40-150 1) Jedno z pierwszych zdjec zrobionych nabytym zestawem. Ewa, moja mała modelka źródło 2) Sesja balkonowa. Moja duża modelka, Asia. Zdjęcie popełnione w trakcie podsmażania kurczaka na sałatkę źródło 3) Maluczkich rozterki, czyli Ewa na placu zabaw, a tatuś bawi się ręcznym nastawianiem temperatury barw. źródło
Nie jest to moja tematyka ale nie podejrzewam żeby ktoś napisał coś krytycznego na ten temat. Światło wydaje mi się dobre , kadry prawidłowe i miłe dla oka. I Olka
IS 500 + osprzęt ; marny C 480 Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Witam Urokliwa ta 2-czka... Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
nr2 - sesja balkonowa - bardzo mi sie podoba, ma swoj klimat. czekam na nastepne z tej serii )) pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
nice...
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
dwa plus dobrze. mam nadzieję, że kurczaka nie spaliłeś.
Radosław "Radio Erewan" Przybył http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Dzięki serdeczne, panowie RE, kurczak został przysmażony jak należy i sałatka udała się nam wyśmienicie
nr 2 swietne jak dla mnie , fajny ciasny kadr i światło fajnie zagrało, ale bez dobrej modelki by nie wyszło oczywiście
Robin, dzięki - wiadomo, tylko piękne modelki tak ładnie przyciągają światło )) A poważnie, światło słoneczne pięknie się odbiło od jasnej ściany bloku, dlatego tak ładnie zagrało. Jeszcze dwa z sesji balkonowej. 1) Słońce troszkę sobie zaszło, ale bardzo lubię ten kadr. źródło 2) Prostotę bez kombinowania, gdy nie ma takiej potrzeby też lubię. źródło
Nom mi się podobają fotki z tą starszą modelką z tych pierwszych fotek 2 mi się podoba i te później dodane 2 fotki fajne są pozdrawiam
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Zobacz tagi
Zasady na forum