wkleja do sekretnego zeszyciku...trzyma pod łóżkiem i tylko kolegom pokazuje...![]()
wkleja do sekretnego zeszyciku...trzyma pod łóżkiem i tylko kolegom pokazuje...![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Znowu! Znowu zabiłeś jednorożca!!
---------- Post dodany o 22:07 ---------- Poprzedni post był o 22:05 ----------
A czemu mam Eddie zostawić trampki i to zimą, ja dbać o niego muszę...
Co do kotka to hmm ... też byś się rozochocił, nawet nie wygrywając.
---------- Post dodany o 22:08 ---------- Poprzedni post był o 22:07 ----------
Przecież mnie znasz.
---------- Post dodany o 22:09 ---------- Poprzedni post był o 22:08 ----------
Wypraszam sobie! I oświadczam że: zeszycik nie znajduje się pod łużkiem!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No dobra, zimno było dzisiaj, więc zrobiłem zdjęcie...
25.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Bardzo fajnie pokazana stolica.
to po to się mroziłeś zęby jedną fotkę pokazać???
fajna...ale ma "plecy" ten zabytek...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki, p'sze Państwa.
Wczoraj tylko jedno zdjęcie przygotowałem. Dzisiaj wieczorem przygotuję jeszcze coś.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
nie podobają mi się te przekontrastowane wycinki architektury.
*** Widziałem rzeczy, w które, wy ludzie, nigdy byście nie uwierzyli. ***
++++++++++ http://www.flickr.com/photos/67569374@N05/ +++++++++++
-------------------------------------------------------------------------------------
BernArt - Moje zdjęcia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro