Strona 141 z 326 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151191241 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.401 do 1.410 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Odnoszę nieodparte wrażenie, że na tych zdjęciach jest Asia. Czy się mylę? Zdjęcia i owszem podobają się, ale biel jakoś nie do końca w szczegółach zagrała. Jestem natomiast pod wielkim wrażeniem zdjęcia z bucikiem, w szczególności jego wyższych partii
    Ostatnio edytowane przez Piotr Grześ ; 4.03.09 o 22:12
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ Zobacz posta
    Odnoszę nieodparte wrażenie, że na tych zdjęciach jest Asia...
    A na trójce chyba autor wątku?
    Piękne fotki.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Dzięki serdeczne za odzew!

Odpowiadając w miarę po kolei...
    Jaworowy Dwór jest faktycznie uroczym miejscem. Osobiście byłem zdania, że można by było zamelinowac się tam na dwa dni robienia zdjęć. Jednak mieliśmy tylko ok 4 godzin, a to było bardzo mało.
    Poza niewątpliwym urokiem panuje tam też straszna ciasnota. Tak więc nadmiernie przestrzeni do tańca z lampami nie było. A gdy w końcu dorwałem trochę przestrzeni, co pokażę na innych zdjęciach, okazało się, że na ścianie w formie ozdoby wisi jakiś wielki, obleśny dywan. Tak źle i tak niedobrze. Ogólnie jednak jestem zadowolony i strasznie żałuję, że tak mało czasu mieliśmy.

Na zdjęciach rzeczywiście jest Asia, ten facet jednak to nie autor wątku - nie byłbym w stanie się rozdwoić, choć czasami mam wrażenie, że jestem tego bliski
    Michał jest naszym kolegą z dawnej firmy, Asia robiła mu kiedyś zdjęcia w plenerze, więc postanowiliśmy wykorzystać jego i jego narzeczoną (będzie na następnych zdjeciach). No i jak widzicie, nie było czego się obawiać, bo na Asię i Michała cały czas miałem oko

Piotr Grześ, gdzie Ty patrzysz?!
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Następne z tej sesji...

Dla porządku tylko dodam, że zdjęcia lepiej otwierać w nowej karcie, ponieważ powiększenie tutaj robi z nimi jakieś dziwne rzeczy.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Wyświetleń:	159
Rozmiar:	193,7 KB
ID:	13294   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	159
Rozmiar:	190,6 KB
ID:	13295   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	6.jpg
Wyświetleń:	161
Rozmiar:	193,1 KB
ID:	13296   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	7.jpg
Wyświetleń:	156
Rozmiar:	188,8 KB
ID:	13297  

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Zgubiłeś gdzieś swój pazur

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Zgubiłeś gdzieś swój pazur
    W sensie?

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    W sensie?
    W sensie, że zdjęcia są bez twojego charakteru, tonu, jaki zazwyczaj im nadawałeś, zdecydowania w kadrowaniu. Wzrok prześlizguje się po nich w poszukiwaniu dawnego Eddiego, który nietuzinkowymi kadrami przykuwał uwagę i wzbudzał zdrową zazdrość.
    Serio

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Mnie się podobają, są nastrojowe...
    Tu nie miało być "drapieżności"... jak sądzę
    /*...................*/
    /* ...........................*/

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez zibi1303 Zobacz posta
    Mnie się podobają, są nastrojowe...
    Tu nie miało być "drapieżności"... jak sądzę
    Ja nie w sensie drapieżności, ale raczej charakterystycznego "podpisu", pieczątki, kropki nad "i".

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Diabolique, łechcesz moją próżność

Powiem wprost i szczerze, przy tej sesji ani za bardzo nie miałem czasu, ani też chęci na eksperymentowanie. Pewnie, chętnie bym się pobawił i jak pisałem wcześiej - dla mnie ta sesja była za krótka. Trzeba było jednak ogarnąć trójkę modeli w niemałej ciasnocie, w bardzo krótkim czasie. No i poza tym była kwestia dogadania się samemu ze sobą, robię po swojemu kombinując czy robię tak, żeby było dobrze a w przyszłości będę kombinował. Ogólnie rzecz biorą, ciężko opisać całą sytuację, bo dla mnie te trzy godziny z hakiem to był zaledwie moment, dla modeli niemal wieczność

Do tej pory pokazałem zdjęcia, które wybrała redakcja do publikacji. W niedługim czasie pokażę te, które ja bym wybrał.

BernArt - Moje zdjęcia