Przemiły uśmiech, pogratulować modelce pogody ducha i to z rana![]()
Przemiły uśmiech, pogratulować modelce pogody ducha i to z rana![]()
Ano wesola i sympatyczna bardzo to osoba, to fakt. Rowniez, gdy niewyspana![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
tyle pięknych zdjęć pięknych kobiet w tym wątku...![]()
nie rozstajesz się z aparatem nawet w pracy??
A zebys wiedzialZamieszczone przez mateuss
![]()
Targam go ze soba, bo nigdy nie wiadomoPoza tym licze na to, ze w koncu uda mi sie troche zdjec corce zrobic po drodze z przedszkola, ona jednak kaprysi ostatnio jak na prawdziwa gwiazde przystalo
![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Też tak kiedyś robiłemZamieszczone przez Eddie
Jak mieszkałem w Szczecinie, to do pracy chodziłem na piechotę przez park i koło stawu - wierzcie mi, ale prawie zawsze było coś do ustrzelenia
Czasami do tego stopnia, że moja droga zamiast trwać 30min, to zajmowała mi nawet 2h
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
ja już jestem przyrośnięty do mojego E-1, nawet do sklepu na osiedlu idę z aparatem...do pracy to obowiązek!!!
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
ja dopiero zacznę przyrastaćZamieszczone przez lessie
![]()
więcej takich optymistycznych zdjęć. Eddie wyrobił sobie styl i jest łatwo rozpoznawalny...
od razu widać czyje fotki się pojawiają w galerii...
powodują optymizm nawet u studenta w czasie sesji poprawkowej![]()
Mateuss, dzieki za dobre slowo, dla mnie to same komplementy
W takim razie, skoro student potrzebuje kolejnej dawki optymizmu, jeszcze kilka zdjec Joli (ktorych z tych wakacji mam sporo i wciaz obrabiam nowe), tym razem czarno-biale.
BernArt - Moje zdjęcia
ale ładne, nr 1 i 3 szczególnie trójka
w jedynce ramię trochę zdominowało kadr
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
pieknie... dobrze zrobiona fotografia B&W