Mnie też ostatnie rzuciło się w oczy. Fajne.
Mnie też ostatnie rzuciło się w oczy. Fajne.
Świetna fotka.
Pozdrawiam.
Przyjemne, powiem szczerze takiego mocowania do statywu jeszcze nie testowałem![]()
The question is, who cares?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wieczorną wycieczkę na most Gdański planowałem już od dawna, ale zawsze wchodziło pomiędzy. W ostatnią sobotę się udało. Znalazła się chwila i niemal w ostatnim momencie wypadłem z domu, pół godziny później i warunki nie były już tak dobre. Spodziewam się jednak, że nie był to ostatni wypad wieczorny, mój apetyt na nocną Warszawę rośnie.
141.
142.
143.
144.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
142 lepsze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
I mnie też ta nocna Warszawa się bardzo podoba.