Zmeczenie objawialo sie raczej tym, ze ja nie trafialem juz z ostroscia a Asia nie bardzo sie czula na silach, zeby pozowacZamieszczone przez west73
Ale obrobka tez byla, owszem, nie kryje tego![]()
Zmeczenie objawialo sie raczej tym, ze ja nie trafialem juz z ostroscia a Asia nie bardzo sie czula na silach, zeby pozowacZamieszczone przez west73
Ale obrobka tez byla, owszem, nie kryje tego![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Konkretny komentarzZamieszczone przez -M
Widzę, ze lubisz zglądać swojej Asi w dekolt. Wcale Ci się nie dziwię.
To piękna dziewczyna a i portet też bardzo ciekawie skadrowany i obrobiony. Miło się go ogląda.
Słusznie, póki człowiek młody i ma coś konkretnego do powiedzenia to musi mówić! To samo kadrowania dotyczyZamieszczone przez Oleryk
Dzięki, Oleryk, za budujący komentarz![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Myślałem, ze siedzisz w domu i nie używasz kompa.
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
piekne foty, mozna sie w nich utopic ..;)
Ładna fotka i nie dziwne , że się spieszyłeś![]()
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Dzieki
Leodan, no wiesz... pokim mlody, nie?![]()
BernArt - Moje zdjęcia
ponownie, piekny, zmysłowy portret. Pozdrawiam.
Wiesz, czytałem gdzieś, że najtrudniej robi się portrety swoim sympatiom (ą?) nie będę przytaczał czemu, ale pomijając piękne zdjęcia, masz wielką wenę do szukania nowych ujęć i scenerii dla Asi i za to należy się dużżży szacunek, a świadczy to tylko o niepowtarzalności tego związku. Pozdrawiam
Paszczol, milo mi to czytac
Trzeba przyznac, ze dawno juz Asi zdjec nie robilem i chyba czas nadrobic te zaleglosci![]()
BernArt - Moje zdjęcia