Zapomnialem delikatnie przyciacZamieszczone przez lessie
A jak "dwojka" sie Wam podoba? Bo mi osobiscie, jesli o tonacje idzie i mimo skosu, chyba najbardziej.
Zapomnialem delikatnie przyciacZamieszczone przez lessie
A jak "dwojka" sie Wam podoba? Bo mi osobiscie, jesli o tonacje idzie i mimo skosu, chyba najbardziej.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie, te ostatnie są naprawdę świetne![]()
Pierwsze - rewelka
Drugie - bdb
Trzecie - super![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
FAjnie! Dzieki, Robercie![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zamieszczone przez Eddie
Myślisz że jak zmienisz na B-W to nas zmylisz ??![]()
Najbardziej urzekła mnie druga fotka... coś w niej jest.. coś przez co można patrzeć się godzinami i zastanawiać o czym Ona myśli... tak po całym dniu roboty tego właśnie mi było trzeba.
Pierwsze - tylko to ramię ciut wadzi ale nadal bardzo fajne
Trójka - obojętnie obejrzeć się tego nie dabardzo dobre, taki wyraz twarzy na długo zostaje w pamięci.
postarałeś się.
pozdr
27 trafia w mój gust sposoben kadrowania, głębią oraz wdzięczną jak zawsze modelką, poza trym 28 i 29 też niczego sobie i ładne kadry. Pozdrawiam.
Fajne te ostatnie trzy w B&W, choc zauwazylem, ze jak ogladam pierwsze dwa, to przechylam glowe w lewo o jakies 30 stopniSzkoda, ze Jola sie nie usmiecha na tych zdjeciach. Na ktorejs z fotek by sie przydalo, byloby bardziej optymistycznie
![]()
Fajosko, że się Wam te foty podobają.
Nie miałem czasu tu wskoczyć (i trochę też zapomniałem), dlatego też wyrazy wdzięczności składam dopiero teraz
A żeby trochę zmienić temat pokażę Wam zdjęcie pt "A wizjer gdzie? - czyli fotoreporter w akcji". Głównym bohaterem jest mój szanowny kolega Wojtek, od niedawna posiadacz K10D.
BernArt - Moje zdjęcia
Fajne te ostatnie zdjęcieTyle się mówi, że pętaki mają duże wizjery ... ale jak widać dla niektórych są nadal za małe
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Wizjery maja duze, ale uzytkownicy nie wiedza jak wygladaja![]()
BernArt - Moje zdjęcia