CZeść
Za dużo erotyzmu, za dużo
Wy tego nie widzicie???
Gratuluję fotek!
Pzdr
CZeść
Za dużo erotyzmu, za dużo
Wy tego nie widzicie???
Gratuluję fotek!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fotomic, wczoraj mialem okazje zrobic kilka zdjec z dziewczynami, ale cos nie zagralo i zdjec nie ma. Znaczy, sa dwa, ale wedlug mnie brakuje im tego czegos wlasnie.
Tadeusz, wielkie dzieki za Twoj komentarz. Wedlug mnie bardzo dobrze odczytujesz fotografie i podoba mi sie sposob, w jaki je analizujesz. Czesto tez trafiasz w sedno. Fajnie, ze do mnie zagladasz
John, dziekiJesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jeszcze jeden z powazkowych portretow. Wiem, nie widac, ze na Powazkach robiony, ale to przeciez bez znaczenia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
dlatego sie podobająZa dużo erotyzmu, za dużo
![]()
, no ja bym powiedział że jeszcze troszke można więcej
wrzuć to CI powiemy czy brakuje czy nieFotomic, wczoraj mialem okazje zrobic kilka zdjec z dziewczynami, ale cos nie zagralo i zdjec nie ma. Znaczy, sa dwa, ale wedlug mnie brakuje im tego czegos wlasnie.
nie przejmuj sie JohnemJesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac![]()
pogodam z nim to nie będzie wchodził do tego topicu
(aby mu nie zaszkodziło
)RÓB SWOJE
było sobie życie
Sie pomysli o tymZamieszczone przez fotomic
Dzis wieczorem, niech Wam bedziewrzuć to CI powiemy czy brakuje czy nieFotomic, wczoraj mialem okazje zrobic kilka zdjec z dziewczynami, ale cos nie zagralo i zdjec nie ma. Znaczy, sa dwa, ale wedlug mnie brakuje im tego czegos wlasnie.![]()
nie przejmuj sie JohnemJesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac![]()
pogodam z nim to nie będzie wchodził do tego topicu
(aby mu nie zaszkodziło
)RÓB SWOJE
Nie, nie, John niech zostanie, bedzie swietnym wskaznikiem poziomu erotyzmu w zdjeciach. Jak mu komory zaczna migotac to bedzie oznaczalo, ze poziom jest odpowiedni![]()
BernArt - Moje zdjęcia
ooooooooooo otóż toNie, nie, John niech zostanie, bedzie swietnym wskaznikiem poziomu erotyzmu w zdjeciach. Jak mu komory zaczna migotac to bedzie oznaczalo, ze poziom jest odpowiedni![]()
good idea
![]()
było sobie życie
Zamieszczone przez fotomic
Witam![]()
Panowie, oczywiście to był mój "zaczepkowy" żarcik - chyba wiecieerotyzmu nigdy nie za wiele
I na pewno nie opuszcze tego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
piekne spojrzenie, naturalne (nie wieje sztucznoscia), moze nawet lekko uwodzicielskie... dobrze ciachniete
btw. moze kiedys sprobuj z tymi pieknymi oczkami zrobic jakies zdjecia zamyslone z oczami zwroconymi w inna strone niz obiektyw
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Tne tylko przez wizjer, nigdy w PSie, dlatego tym bardziej ciesze sie z tej uwagiZamieszczone przez Jeronimo
Sluszna sugestia i tak sobie wlasnie kombinuje nad tym od jakiegos czasu. DziekiZamieszczone przez Jeronimo
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
znaczy co, sugerujesz, ze masz serce jak dzwon? Dobra, zobaczymy, moze jeszcze kiedys sprawdzimy jego wytrzymaloscZamieszczone przez john100
![]()
A decyzje podjales sluszna, ze tak nieskromnie sobie napisze![]()
BernArt - Moje zdjęcia