Strona 89 z 326 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar west73
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    Eddie dzieki Tobie a własciwie dzięki modelce ten dzień naprawdę staje sie piekny

24 jednak widziałbym w bardziej tradycyjnym kadrowaniu, przez to kadrowanie gubi się przestrzeń która otacza modelkę.
    23 przez te skośne linie podoba mi się z takim przechyłem

Oleryk
    Gość
    23.jpg
    Piękna twarz, świetne zdjęcie.
    Kadr bardziej "tradycyjnie" ale co ja wiem?
    W kazdym bądź razie (jak napisał poprzednik) skos tu pasuje a zdjęcie wygląda doskonale.

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Eddie, fajnie, że umieszczasz takie zdjęcia Sam planuję w najbliższym czasie zrobić 100% amatorską sesję z koleżanką i zobaczymy co z tego wyjdzie Na przykładzie Twoich zdjęć mam trochę więcej pomysłów
    23 - trochę zbyt szare, bure i ponure .. brakuje mi nieco wyrazu ...
    24 - super - aż miło popatrzeć Może bym tylko podszedł bliżej zdjęć co by nie było tego przepalonego nieba widać - tło by wtedy całe zielone i byłoby git
    ZD35 - jak masz sensowne światło, to nie masz się o co martwić W zależności od tego z jakiej odległości robisz, to GO masz taką jak przy F2 albo i mniej
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    West, a ja wlasnie 23 bym widzial jednak w bardziej tradycyjnym kadrze, tak po czasie stwierdzam...
    Jak to jednak mowia, nie to ladne co ladne, a to co sie komu podoba

Robert, 24 robilem z doskoku. Akurat moja Asia fotografowala Jole, a ja wylapalem po prostu moment. Czasu mialem chwile, ale kadrowanie jest w zasadzie takie jak chcialem. Tylko tego nieba faktycznie szkoda, bo mogloby byc bardziej kolorowo

I tak sie ciesze, ze Wam umililem... umililismy wspolnie dzien
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    nie lubię takich krzywizn w kadrach.
    było sobie życie

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    Nie szkodzi

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Nie szkodzi
    nie no masz racje, nic nie szkodzi. Tylko takie kombinowanie (przesadne) nie zawsze wychodzi dobrze. Co nie zmienia faktu że zdjęcia są bardzo optymistyczne(zwłaszcza pierwsze).
    było sobie życie

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Nie szkodzi
    nie no masz racje, nic nie szkodzi. Tylko takie kombinowanie (przesadne) nie zawsze wychodzi dobrze. Co nie zmienia faktu że zdjęcia są bardzo optymistyczne(zwłaszcza pierwsze).
    W sumie jest racja w tym co piszesz. Ja w pewnym momencie doszedlem do wniosku, chyba wlasnie po tamtych sesjach (bo w sumie ze trzy czy cztery blisko siebie byly), ze zaczynam przeginac z przeginaniem.
    I stad miedzy innymi wniosek, ze np zdjecie nr 23 jednak w tradycyjnym kadrze nalezalo zrobic. Zreszta, nie tylko to jedno.
    Natomiast przy 24 skos mi osobiscie bardzo pasuje; w moim odczuciu podkresla radosna atmosfere wywracajac troche ten swiat.

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    24 moim zdaniem piekna kompozycja gdzie wszystko do siebie pasuje tło z ułożeniem rąk modelki, jej beztroski usmiech do krzywizny kadru sprawia, że radosna jest wymowa kadru, 23 subtelny portret pieknej dziewczyny i tu byłbym za tradycyjnym kadrem. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Tak, troche zaczales przeginac z przechylaniem 24 akurat jest bardzo fajne, bo dzieki rekom modelki krzywizna horyzontu sie bardzo ladnie komponuje w jedna calosc. Na 23 niestety nie, bo nic nie zamyka tego kadru, po prostu leci. Podobne wrazenie odnioslem przy ogladaniu kilku poprzednich zdjec. Dla mnie po prostu lecialy w ktoras strone.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka