Dzieks!![]()
Dzieks!![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
uśmiech rozbroił mnie do szczętu, wreszcie. Piękny kadr. Pozdrawiam.
aż miło popatrzećpo e-1 sugeruję zakupić dobrą portretóweczkę
ta fotka na gdańskim??
Mateuss, tak, to jest Gdański
Obecnie mam SMC Takumar 55/1.8, ale na pewno będę się czaił na coś z AF, ostrzenie ręczne nie zawsze daje dobre rezultaty.
Dzięki, fajnie, że tak dobrze to zdjęcie się przyjmuje. Przeleżało na dysku od lipca![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
heh rozwiązanie jest tylko jednona pewno będę się czaił na coś z AF![]()
no to może i ja swoje koleżanki teraz pomęczę (bo semestr nowy się zaczyna to dużo wolnego czasu będzie)
Bardzo fajne GO to z tego takumara czy 40-150 ?
Pozdrawiam
Tu byl grany 40-150, naprawde zacne szklo.
BernArt - Moje zdjęcia
Święta prawda, EddieZamieszczone przez Eddie
Ale odkąd mam ZD35, to jest teraz moje szkło portretowe nr 1
Też powinieneś spróbować
![]()
A co do zdjęcia, to jest naprawdę sympatyczneAż miło się patrzy
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Chetnie przecwicze ZD35
Przyznam jednak, ze przy nim martwi mnie troche jego ciemnosc, bo 3.5 przy tej ogniskowej to jednak troche malo.
Z drugiej strony, szklo jest tanie w sumie, wiec moze sie skusze za jakis czas...
To co, kiedy sie spotykamy?![]()
BernArt - Moje zdjęcia
No to jeszcze dwa, z czego jedno bardzo radosne.
Enjoy The Sun!
BernArt - Moje zdjęcia
pierwsze bardzo optymistyczne szczególnie piątek ranokolorki przyjemnie nie przeostrzone.
co do techniki i kadru... mi to akurat pasuje ale co człowiek to inne kadry![]()
drugie też ciekawe ale ta mina groźna - albo więcej uśmiechu albo więcej zadziorności![]()
p.s. trzeba zrobić w końcu to warszawskie spotkanie!