20 - strach się bać, 21 - miłe, 19 -
sprawia wrażenie nie naturalnej pozy. Pozdrawiam.
20 - strach się bać, 21 - miłe, 19 -
sprawia wrażenie nie naturalnej pozy. Pozdrawiam.
Wiejo, poza na ostatnim byla jak najbardziej naturalna, Jola stala w pionie oparta o beton za plecami. To ja jej takiego figla splatalem skosnym kadrem![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
20chyba miała już dość zdjęć
![]()
To byl dopiero poczatekZamieszczone przez ziemia01
Wkurzona sie zrobila na moja wyrazna prosbe![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Na 19.jpg strasznie podobna do tej dziewczny z filmu Brave Heart ktora ginie na poczatku filmu.
Fajne foty. Fajna modelka, fajna sukienka, fajne udo![]()
...był Olek jest A6000
Faktycznie, w tym ujeciu podobnaZamieszczone przez kisi
Chyba w ogole zblizony typ urody.
Fajnie!Fajne foty. Fajna modelka, fajna sukienka, fajne udo![]()
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
nie wiem dlaczego ale pominąłem 17 i 18 które to bardzo słodzą deszczową pogodę za oknem. Pozdrawiam.
Tym razem bez eksperymentów kolorystycznych.
Może być trochę przeostrzone, ale nie miałem już czasu na poprawkę.
BernArt - Moje zdjęcia
łaaaaaadnie!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
bardzo ładnie![]()