posprzątałem, zmieniam zdanie, wypiłem kawe daje 5 słownie PIĘĆ - klasa sama w sobie
posprzątałem, zmieniam zdanie, wypiłem kawe daje 5 słownie PIĘĆ - klasa sama w sobie
było sobie życie
O czym wy rozmawiacie? Strach się bać taka porażkaGorzej jak z telefonu
Zastanówcie się kilka razy zanim coś takiego wystawicie, albo na próbę wystawcie np. na plfoto i tam czekajcie na reakcje
![]()
chyba nie wypiłeś kawy, lub widzisz coś czego tam nie maZamieszczone przez celebrity plus
![]()
było sobie życie
Witaj Eddie
Moim zdaniem udana fotka, ciekawy kadr i ładna modelka.
Na temat kolczyków w nosie mam swoje zdanie - ale nie będę tu o tym pisał
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fotomic, co dasz to dasz, ale nie moge przyjac opinii o obrobce, gdy obrobki jako takiej (poza zmniejszeniem i wyostrzeniem) nie bylo.
C+, watek na forum mam po to, zeby zobaczyc jak widza zdjecie inni. A potem dopiero ewentualnie moge sobie zamiescic na plfoto.
Jesli masz jakies konstruktywne uwagi, to chetnie poczytam, jesli nie...![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Witaj!Zamieszczone przez john100
Osobiscie tez nie przepadam, ale sie nie czepiam, gdy sa![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Może poszukaj inspiracji![]()
Link ze stopki koleżanki co chce sprzedać E1 http://www.agacudak.com/portfolio/
Bardzo ladne zdjecia.Zamieszczone przez celebrity plus
Chyba jeszcze nie umieram, wiec kto wie...
BernArt - Moje zdjęcia
portfolio nasza koleżanka ma rzeczywiście imponujące. w pewnym momencie powiedziałem sobie "co ja tutaj robię" ale spoko nie święci garnki lepią....
Zgadza sie.Zamieszczone przez rrrradek
Portfolio ladne bardzo, ale pamietajmy tez, ze kolezanka zajmuje sie fotografia zawodowo. I nie chodzi o to, ze bierze za to kaske, a o to, ze moze na to duzo wiecej czasu poswiecic.
BernArt - Moje zdjęcia