ostatnie się nadaje :]Zamieszczone przez Eddie
blenda + psucie ?
czy się mylę ?
pzdr
ostatnie się nadaje :]Zamieszczone przez Eddie
blenda + psucie ?
czy się mylę ?
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Dziekan, sie moze nadawac, ale to nie autoportret
Nie pamietam czy bylo swiecone blenda... chyba bylo. Na pewno nie bylo PSucia, bo to Asi fota.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Lessie, no weeź, glam rock to był trochę wcześniej z Davidem Bowie, T. Rex, Slade, Sweet i Gary GlitterZamieszczone przez lessie
To co Ty piszesz to podróba
Jeśli chodzi o czupryny - wolę typu Sepultura albo Metallica czyli mniej lakieru i tapiru
Eddie, masz potencjał jako model...
1. Że autoportret to nie jest to wiem.Zamieszczone przez Eddie
2. Asia też ma oko a Ty tu tylko swoje fotki lansujesZ :] oj nieładnie
3. Pozatym IMO ważny efekt końcowy w focie a skoro nie było psucia - jest znakomity.
4. Tak wypytuje o tą blende bo stoje przed jej zakupem.
5. pzdr i obserwuje nadal ten ciekawy Topic.
Dziekan
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Yghr... taaaaaaaa...
W kazdym razie, dzieki za dobre slowo, Agapiet
Dziekan, w koncu musze namowic Asie, zeby sie tu zarejestrowala, wtedy jej w lansie pomoge
A blenda rzecz fajna, na wlasne oczy sie w koncu przekonalem jak bardzo pomaga.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jest nawet taki program w TV - "Zamieńmy się rolami". Udostępnij forum i sprzęt Asi, zostań jej modelemMoże karierę zrobisz? (nie zapomnijcie o Obiektywnych).
![]()
Oj, ale Bon Joviego to deptac nie pozwoleZamieszczone przez agapiet
![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Eddie,
Piękny portret, jesteś z czuciem zdjęty przez autorkę, wydobyła, to co należało. Uznanie dla niej.
Pzdr, TJ
Jak by Ci to powiedziec, wole jednak po tej drugiej stronie obiektywu stac, po tej wlasciwejZamieszczone przez agapiet
To byla sytuacja wyjatkowa.
Asia, gdy chce zrobic mi zdjecie wymaga czegos ode mnie, a ja nie jestem w stanie nic z siebie wydobyc i cala robote zwalam na fotografujacego![]()
rap1d, Soundtrack Young Guns II jest genialny!
Ale i plytom Bon Jovi do These Days wlacznie niczego nie ujmuje.
Tadeusz, przekaze to Asi, dziekuje w jej imieniu.
BernArt - Moje zdjęcia
A czemu z gwiazdkami? Oczywiscie chodzilo o You.ng Guns. Niestety zauwazylem, ze wiekszosc starszych wykonawcow ma tendencje znizkowa. W pewnym momencie kariery osiagja szczyt, z ktorego nie schodza jakis czas. Pozniej nastepuje okres produkcji nie ustepujacych w ogole najlepszym dzielom. Lecz im dalej w las, im blizej wspolczesnosci tym bardziej popadaja w schematy, wzorce, powtarzanie. Ocieraja sie nawet o kicz i tandete produkujac utwory dla mas.Zamieszczone przez Eddie
Jeronimo: poprawiłem/zniekształciłem nazwę - forum niektóre słowa domyślnie cenzuruje
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell