bardzo ładne ciepłe kolorki. Modelka dobrze współpracująca i na codzień dostępna to skarb![]()
bardzo ładne ciepłe kolorki. Modelka dobrze współpracująca i na codzień dostępna to skarb![]()
Fajne kolory a i avatar masz nowiutki. ten chyba fajniejszy od poprzedniego. Na zdjęciu wyglądacie jak z okładki płyty rockowego zespołu.
Rrrradek, strasznie mi sie podoba ta fota z avatara![]()
Autorem jest Tomek Urban, przyjaciel i swietny fotograf, troche szalelismy razem w ten weekend
Wieczorem moge pokazac to zdjecie w wiekszym formacie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
To zapodaj bo fajna jest. a włosy rozwiewał wiatr czy suszarka?
Wiatr. Dmuchalo przeokrutnie, w ogole nie bylismy w stanie z bleny korzystac. Ale i tak bylo super. Zreszta, niedlugo pokaze zdjecia z tego setuZamieszczone przez rrrradek
![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
świetna seria, ja też lubię taki kolor
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dzieki, Lessie.
Na chwile obecna zapodaje do wgladu zdjecie z mojego avatara, zrobione przez Tomka Urbana z Everstudio w Lodzi.
Naleza sie chlopakowi ogromne podzieksy, bo serie strzelil nam wysmienita.
BernArt - Moje zdjęcia
Nooo ,nie pisałeś, że nazywasz się Szymon Wydra, pochwal się także piosenkami![]()
Pozdrowienia
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
hehe dobre![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wydra chcialby wygladac jak ja
sorry, ale po prostu nie lubie porownan z nim, naprawde nie jestesmy do siebie podobni
Jeronimo: poprawilem czcionke na czytelna - prosze uzywac size 9
BernArt - Moje zdjęcia