Pajeczyna czasu - dobre
Dzieki![]()
Pajeczyna czasu - dobre
Dzieki![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie fajne foty ale ja wole jak pokazujesz coś innego. Ty wiesz co...
Jak sie wczytasz w mojego posta to propozycja byly:Zamieszczone przez Eddie
1. Zapomniane (jak glowna propozycja)
2. Tik-Tak (alternatywna propozycja)
![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Rap1d, fuckt!!! Sorry, cos mi chyba oczko nie teges, ze tak przegapilem
Rrrrradek, zaraz bedzie cos dla Ciebie![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
Konczy mi sie powolutku zakres slownictwa do chwalenia wiec teraz troche krocejNajbardziej podobaja mi sie z pierwszej serii 1 i 5. Na jedynce Ewa zachowala sie jak rasowa modelka. Z drugiej serii najlepsza 2 - czuc to rodzinne cieplo. Na reszcie mala modelka powinna byc zafascynowana obiektywem a nie kwiatuszkiem i byloby gites
![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Obie Panie śliczneZdjęcia naturalne, prawdziwe, ciekawe i przyjemne w oglądaniu. Kiedy pisze o zdjęciu że jest ciekawe to na pewno do niego wrócę. Co do strony technicznej, to jeszcze "żółtodziób" jestem żeby się wypowiadać
![]()
... no może w kilku fotkach dałbym niższą temp. i "ochłodził" troszkę zdjęcia, ale możliwe że to tylko ja mam oczy przekrwione od monitora po 14h non stop
pzdr.
Rafrog, to prawda, mozna by bylo troche ochlodzic. Osobiscie jednak lubie, gdy jest cieplo, wiec zostawiam tak jak jest.
Dzieki![]()
BernArt - Moje zdjęcia
No właśnie. takie fotki lubię. najlepsze 1, 2 i 4. Niesamowity dzieciak. Suoer pozy. dzieciak za wyjątkiem zdjęcia na którym śmieje się od ucha do ucha, bardzo poważny, pozuje jak rasowa modelka, jest świadoma, że tata ją fotografuje, wie gdzie jest obiektyw i patrzy tam gdzie spojrzałaby prawdziwa modelka. Ma niesamowicie poważny wyraz twarzy a jednocześnie słodko dizecięcy. gratuluję córy. O żonie już pisałem wcześniej.