Tak dla odmiany, zdjęcie zrobione w Władysławowie.
Niestety, światło było bandycko mocne (to były okolice godzin południowych) i nie wiele mogłem z nim zrobić. Chłopak grał za to rewelacyjnie.
BW prosto z aparatu.
Tak dla odmiany, zdjęcie zrobione w Władysławowie.
Niestety, światło było bandycko mocne (to były okolice godzin południowych) i nie wiele mogłem z nim zrobić. Chłopak grał za to rewelacyjnie.
BW prosto z aparatu.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Duży szacuc ze względu na kadr i przekątne po nim biegnące...
Pozdrawiam. Dariusz Żak
ajajaj czy te oczy mogla klamacZamieszczone przez Eddie
piekne fotki... kurcze pod wplywem tych zdjec netchelo mnie na jakas sesyjke
Co do tego pierwszego zdjecia to troche dziwnie stopy wyszly... jakies takie podkurczone. Jak to na tym zdjeciu ma wyjsc poprawnie to nie wiem. Pamitem tylko ze na sesjach palce itp. dobrze jest zeby bylo obciagniete/wyprostowane (czy jak to tam zwal).
pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Homek, wielkie dzieki![]()
Jeronimo, faktycznie, gdy zwroci sie na to uwage (wczesniej nie zwrocilem) palce zdaja sie wygladac troche... dziwnie? Choc ogolnie chyba nie przeszkadza to jakos strasznie, co?
Wielkie dzieki za wskazowke, postaram sie zapamietac. Fajnie, ze Cie natchnelo![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
niezaleznie jakbys skopal zdjecie piekna kobieta sie obroni(oczywiscie ze nie przeszkadza to jakos strasznie)
/EDIT
zartuje sobie... zeby nie byloSwietna robota... ja takich klimatycznych fanych fotek nie umiem robic ...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mimo wszystko, Jeronimo, staram sie nie partaczyc roboty![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Mam nadzieje, ze jeszcze nie znudzily sie Wam moje portrety. Ruszam z nowa seria. Zdjecia popelnilismy w porze popoludniowej (ok. 17:00, moze troche pozniej) w lasku, wsrod drzew. Miejsce celowo dobrane do pory dnia i swiatla, staralismy sie przygotowac do sesji najlepiej jak to bylo mozliwe na miare posiadanych mozliwosci i wiedzy. Ocena efektow koncowych, jak zawsze, nalezy do Was. Prezentuje pierwsze dwa. Enjoy!
1)
2)
BernArt - Moje zdjęcia
Witam
heh, dziwne rzeczy - w eksplorerze np broda jest poszarpana - takj jakbyś coś kombinował w PS-ie - zassałem na kompa i w przeglądarce jest ok!
No o modelce zdania nie zmienię- pewnie inni także. Jednak pierwszymi fotkami postawiłeś wysoko poprzeczkę i teraz muszą być jeszcze, jeszcze lepsze!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Wielkie dzieki, JohnZamieszczone przez john100
Mam nadzieje, ze postep jest przynajmniej odrobine widoczny
A propos "poszarpan" w eksplorerze, po kliknieciu na fote otwiera sie w nowym oknie, wtedy wyglada normalnie![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Kolejne z serii.
Wiem już, że nie każdemu ten kadr odpowiada. Staram się trochę eksperymentować, żeby nie stać się niewolnikiem jednego kadru. Ciekaw jestem Waszych opinii.
BernArt - Moje zdjęcia