Oj... Piotrze Grzesiu... nieźle można sobie nagrabić pudłując![]()
Oj... Piotrze Grzesiu... nieźle można sobie nagrabić pudłując![]()
Piotr, kto wie, kto wie... osobiscie nie mialbym nic przeciwko![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Piękne, zmysłowe zdjęcia.
Eddie, które to szkło robiło tą wielkanocną serię?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Lessie, wielkanocna serie robilo 40-150 i przyznam, ze niemal juz zapomnialem jak milo sie z nim pracuje![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnie mjut. Poprzednie, takie sobie.
Ostatnie świetne - kolorystyka jest kapitalna, wszystko ładnie współgra.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wiadomo, tak maluje tylko OlekZamieszczone przez grizz
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Powiedziałbym, ze to raczej zasługa, ze modelka stoi na takim tle na jakim stoiZamieszczone przez Eddie
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.