Powiem, krótko,
ładne i subtelne podoba mi się.
Jedynie skóra za jasna
Powiem, krótko,
ładne i subtelne podoba mi się.
Jedynie skóra za jasna
/*...................*/
/* ...........................*/
Ktoś w koncu wycisnął coś z tego Pentacona, gratuluję![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ostatnie jest świetne. Choć nie lubię na ogół uciętych głów.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ładnie ujęte, ale zbyt duża jasność spłaszczyła trochę obraz.
"hans und helmut trinken vermut"
wczorajsze- podoba mi się piękna, zmysłowa i subtelna kompozycja. nie podobają mi się mocne przepały
Staram się i wciąż wyciskam. Na palcach jednej ręki można policzyć przypadki, kiedy go odpiąłem dla innego szkłaZamieszczone przez luc4s
Dzięki serdeczne, Panowie. Jak się pewnie domyślacie, jasność jest zamierzona. Ogólnie to ja mam takie tendencje właśnie, albo ciemno, albo jasno, nie lubię półśrodków![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Domyśliłem się, że to nie przypadekKombinacje godne pochwały
"hans und helmut trinken vermut"
bardzo ładne ale u mnie też skóra bije po gałach jasnością...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Ja to sobie jeszcze w domu raz obejrze, moze dziecko mi ustawienia monitora przestawilo,
ale nawet w pracy wyglada jak mialo byc.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie dla mnie problemem na tym zdjęciu nie jest jasna skóra, w czasie obróbki totalnie zgubiłeś szarosci, brak łagodnych przejść tonalnych, najładniejsze szarości masz w tle...Zamieszczone przez Eddie
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5