piękna ta seria z postu #3232 swiatlo na twarzy miodzio - podoba sie - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - ostatnia seria nie do konca mi lezy - choc to 3 zdjecie przyjemne na calosci dla mnie twarz zbyt obrobiona i czesto elementy poza GO troche zbytnio rzucają sie w oczy
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Witajcie po długiej przerwie. Trochę dzieje się w życiu i ogólnie rzecz biorąc temat zdjęć zszedł na plan dalszy. Przy tej okazji wspomnę, że zakończyłem projekt, który zakładał wykonanie we własnym zakresie pięćdziesięciu sesji zdjęciowych. Ostatnia sesja odbyła się w listopadzie, ja natomiast zakończyłem z wynikiem czterdziestu czterech sesji. Nie wszystkie opublikowałem i opublikuję, natomiast trzeba powiedzieć, że była to bardzo intensywna praca. Szczególnie po pierwszym lockdownie, gdy starałem się nadrobić stracone tygodnie i wrzucałem sobie po dwie czy trzy sesje tygodniowo. To co od jakiegoś czasu Wam prezentuję jest właśnie efektem działań w ramach tego projektu. W związku z tym, jedziemy dalej. Tym razem przedstawiam Wam młodą aktorkę, Magdę Walkiewicz, z którą spotkałem się w czerwcu. Bardzo fajna, zakręcona i sympatyczna postać. Dużo śmiechu, ale też i bardziej życiowych rozmów, pełna swoboda i naturalność w zachowaniu.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011 [...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...] BernArt - Moje zdjęcia
Ambitne zadanie. Pani faktycznie swobodnie czuje się przed aparatem. Środkowe zdjęcie przypadło mi do gustu,
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
pierwsze dwa mi sie podobają
Środkowy kadr podoba mi się najbardziej. Dużo uroku jest też na trzecim zdjęciu ale chyba wolałbym bez tworzącej ramy ręki. Dlatego, że łamie spójność całości.
pozdrawiam Wiejo
Zobacz tagi
Zasady na forum