Miło, że zajrzeliście, dzięki![]()
Miło, że zajrzeliście, dzięki![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
I miło się oglądało![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
315. bardzo na tak, po wyrzuceniu winiety PG, PD róg i usunięciu rozpraszaczy na dole kolumny, a jeżeli jeszcze pozbyłbyś się LG rogu...
To już byłoby kosmicznie!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
BernArt - Moje zdjęcia
Bardzo!
P.S.
Dlaczego nie?
Winieta niczego nie dodaje(może poza równoważeniem barw), a brud na kolumnie obok sygnatury, też sznytu nie zadaje.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 11.01.17 o 20:15
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
sesja jak najbardziej na TAKpodoba się.
Karol + Olek + kilka szkiełek
Ładna sesja w 317,318 ładnie zagrały kolorki.
Jeśli już mi coś nie pasuje to wielkość sygnatury, rozprasza.
Lubię tu zaglądać, powodzenia.
Za poprzednikami - 315 bardzo się podoba (zgadzam się również z nimi co do LG), pozostałe zdjęcia też niczego sobie.![]()
Dziękuję Wam bardzo.
Piotrze, taka konwencja przy tych zdjęciach bardzo mi odpowiada. Równoważenie barw, to już bardzo dużo. Bez tego, co Ci przeszkadza, byłoby sterylnie, nijako. Lubię te winiety i zabrudzenia. Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego. Mogę, ale nie chcę.
BernArt - Moje zdjęcia