Nie znam się na fotografii kalendarzowej, ale zupełnie mi to nie przeszkadza w maniu bardzo subiektywnego zdania na jej tematWszystko ok, ale obróbka jakby młotkiem i siekierą robiona. I nie chodzi mi o obcięty łokieć, może bym przesunął kadr lekko w jego stronę, ale odzyskiwanie całego jest bez sensu. W focie z lustrem razi różnica między perfekcyjnym odbiciem i niechlujnym tyłem głowy w nieostrości.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nie oddam, bo kadrowane było przez wizjer, nie na monitorze![]()
Tego, no, młotkiem i siekierą... niechlujny tył głowy... chyba fryzjera muszę ochrzanić![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
NieWszystko jest na swoim miejscu i o niczym nie zapomniałem
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Przyjemnie, Dzięki!
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Na pierwszym tylko lewy górny róg trochę rozprasza, ale to drobiazg. Ogólnie fajnie...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb