Strona 304 z 326 PierwszyPierwszy ... 204254294302303304305306314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.031 do 3.040 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Żeby wątek całkiem nie umarł, raz na jakiś czas wypada coś wrzucić. Mimo tego, że nie Olympusem robione, ponieważ wciąż jedyny Olek jaki mi w domu został, to starusieńki E-500, który wypoczywa w szufladzie.

Zaniosło mnie ostatnio nad Wisłę...

304.

305.

Ale pokolorowałeś... 304 podoba się mi. Zestawienie malunku i schodów do wody.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Andrzeju, samo się tak jakoś
    Dzięki za odzew!
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Co by nie powiedzieć o zmianie rzeczywistości - ta, podoba mi się.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria
    Żeby wątek całkiem nie umarł, raz na jakiś czas wypada coś wrzucić. Mimo tego, że nie Olympusem robione, ponieważ wciąż jedyny Olek jaki mi w domu został, to starusieńki E-500, który wypoczywa w szufladzie.
    Zaniosło mnie ostatnio nad Wisłę...
    304. 305.
    kolor - hardcore, ale miłe dla oka... oj żeby tak Wisła niebieściutka była...
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    kolor - hardcore, ale miłe dla oka... oj żeby tak Wisła niebieściutka była...
    Więcej błękitnego nieba jej trzeba

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Więcej błękitnego nieba jej trzeba
    Niestety wszędobylski smog jest zółtawo-szary...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Niestety wszędobylski smog jest zółtawo-szary...
    I dodać trzeba, że woda w Wiśle nie należy do szczególnie przejrzystych.

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy.Dla mnie pozytywny efekt.

---------- Post dodany o 10:02 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------

A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze&nbsp; i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy z domieszka lokalnego kontrastu. Dla mnie pozytywny efekt.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy.Dla mnie pozytywny efekt.

---------- Post dodany o 10:02 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------

A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze* i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy z domieszka lokalnego kontrastu. Dla mnie pozytywny efekt.
    Mirku, pewnie żadna, masz rację Serdeczne dzięki - komu jak komu, ale jeśli Tobie się podobają, to tym bardziej jestem zadowolony

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Ja też napisałem, że mi się podoba...
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA