Andrzeju, samo się tak jakoś
Dzięki za odzew!![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Co by nie powiedzieć o zmianie rzeczywistości - ta, podoba mi się.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy.Dla mnie pozytywny efekt.
---------- Post dodany o 10:02 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------
A co za roznica czy smog czy woda przejrzysta czy metna. Wazne,ze fotki dobrze i ciekawie obrobione.Taki cross balansowany pejzażowo wislano mostowy z domieszka lokalnego kontrastu. Dla mnie pozytywny efekt.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
BernArt - Moje zdjęcia
Ja też napisałem, że mi się podoba...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()