a ja tej wrzutki nie kupuję. Po prostu nieciekawa. Takie nic.
sorki jesli zbyt szczerze i zbyt brutalnie
a ja tej wrzutki nie kupuję. Po prostu nieciekawa. Takie nic.
sorki jesli zbyt szczerze i zbyt brutalnie
Ja w sprawie tej drukarni , dlaczego nie ma tym czynnika ludzkiego. Te maszyny same się obsługują, tzn jest pełna automatyka ?
Robert, czynnika ludzkiego nie ma, ponieważ nie było on tematem zdjęć i nie chciałem go mieć.
Janie, każdemu co innego się podoba, zrozumiałe. Fajnie, że zaglądasz.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Drukarnia fajna, z kolejnych podobają się mi druga i trzecia.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
Najbardziej mi się podobają dwa ostatnie. Ładne ciepłe światełko na 275, szkoda, że krzyż nie jest idealnie wpasowany w okno. 274 monumentalne takie. Dobre.
Również dwa ostatnie najbardziej mi pasują. Ładne są.![]()
Misię 271/2 i 274.
Pozdrawiam.
Piękne dzięki za pierwsze słowa odzewu.
Krzyż znajdował się w zamkniętym grobowcu i zdjęcie robiłem przez kratę. Po prostu nie było już fizycznej możliwości, żeby go umieścić w kadrze co do milimetra tak jak chciałem.
BernArt - Moje zdjęcia