Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
215 i 216 to już zaczynają podchodzić pod grafikę. Ten mocny kontrast i przeostrzenie (zwłaszcza 215) to powoduje.
Wygodniej by było aby powiększać zdjęcia jednoklikiem, teraz trzeba PPM i pokaż obrazek. Przy wstawianiu zamiast full size cza wybierać large.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
UUUUUUUUUU będzie się działo![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
Moze niepotrzebnie posta napisalem o pstrokowatosci.Ale ja nie umiem "owijac w bawelne".Pisze co widze i co mysle.
Wredota ze mnie,co?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zostaniesz pochwalony i zostanie Ci wybaczone![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Mirek, ależ bardzo dobrze! Ja nie oczekuję pochwał. Robię to co chcę i tak jak chcę, jestem na tyle świadomy swoich działań, że nie boję síę takiego ryzyka. Co innego robota komercyjna, tu trzeba trzymać się pewnych ram, choć czasami bywa, że nie. Jednak, to co robię dla siebie mogę robić wedle własnego upodobania. Czy to się podoba czy nie, okazuje się podczas prezentacji, choćby tutaj. Dla mnie jednak jedno jest najważniejsze, robię to dla siebie. Jeśli cieszy to czyjeś oczy, jest super. Krytykę jednak też odbieram z satysfakcją i jestem za nią wdzięczny.
BernArt - Moje zdjęcia