193 mnie się podoba![]()
193 mnie się podoba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trzy "ostatnie" kadry - mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
Serdecznie Wam dziękuję
Ahutta, no tak, tego dnia akurat wszystko wskazywało na paskudną pogodę, więc dzieciaki na wycieczkę po zamkach zabraliśmy. No i pięknie się zrobiło![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jedno lepsze od drugiego!
Cześć Eddie. Piękne zdjęcia![]()
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pięknie dziękuję. Cieszę się, że zdjęcia przypadły Wam do gustu.
Saboor, podziel się swoją opinią![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
no nie wiem do końca czy te ostatnie zdjęcia są dobre, no nie wiem???myśl, myśl...
są i to bardzo dobre, a jakie miłe w odbiorze
tylko czy to niebezpiecznie w taki upał takie zdjęcia pokazywać
na poważnie od 192 nie mogę się oderwać
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie