Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zdjęcia dobre jak zwykle, ale jeśli to ta sama seria, to trzymałbym się tej samej kolorystyki, a tutaj drugie zdjęcie z dzisiejszej wrzutki wpada lekko sepię. Albo tak, albo tak...![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Andrzeju, nie będę obiecywał, bo wiesz jak jest, ale spróbuję się postarać.
Janie, bardzo dziękuję, uwagi przyjąłem.
Epicure, zrobiłem to celowo. Mam te zdjęcia również w kolorze, jednak chciałem przy nich trochę się pobawić i dać trochę urozmaicenia. Osobiście nie traktuję ich jako serii, dlatego też pozwoliłem sobie na wrzucenie jednego takiego, a innego... innego![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
188 jest świetne. Kadr, ujęcie ... Nie mówiąc o modelce.
Pozdrawiam.
P.S.
"Miastowe" też mi się![]()
BernArt - Moje zdjęcia