E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Centralna część twarzy od czoła począwszy jest bardzo jasna , odrobinę ciemniejsza od bardziej jasnej ręki, ciemny makijaż po bokach twarzy i cień od włosów spłaszczają twarz i i w moim wrażeniu rozbudowują ją przestrzennie do tyłu, wydłużajac ją, zwężajac zarazem. Być moze był to efekt zamierzony, mnie się on mniej podoba. Może nalezało te fragmenty ciała (bardzo jasne) inaczej pokryć makijażem?
Tak jak jest mniej sie mi podoba.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Andrzej, ok, wiem co masz na myśli. Mi akurat spodobało się w tym zdjęciu właśnie to co Tobie się nie podoba, ale o gusta sprzeczać się nie będziemyW każdym razie, przyjmuję Twoją opinię, na pewno może się przydać.
Mirek, nie podaję nazwy, bo nie chcę robić reklamy, za to mi nie płacą. Czy potrafię lepiej? Możliwe, w każdym razie cieszy mnie, że tak sądziszTeż wolałbym trochę inaczej to widzieć. Nie wspomnę już o tym, że takie proste zdjęcia na czystym tle lubię bardzo średnio. Skoro jednak już robię taką "taśmówkę" to próbuję czasem wykrzesać z niej coś dla siebie.
Ahutta...
89.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 13.08.13 o 09:47
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No to masz
To teraz panorama wykonana na Polanie Stoły. Żeby było ciekawiej, wykonana starym Olkiem E-500 w zestawie z ZD 14-45/3,5-5,6.
90.
[
BernArt - Moje zdjęcia
Dlaczego,przeciez to widac gdzie sa Twoje zdjecia.Nie robisz reklamy sklepu(sklepowi) tylko pokazujesz Swoje prace .To jest calkiem co innego.
Ze napisalem,ze potrafisz lepiej to dlatego ze wiem i jestem pewny--popatrz jeszcze raz-tam nie ma tego "samoopalacza w cieniach na twarzy firmy bronz brzoskwiniowy" jest delikatniej www.balladine.com
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fakt, przy tym zdjęciu, które nie było przeznaczone dla sklepu pozwoliłem sobie na większą zabawę. Tutaj też moxniej zdjąłem czerwień.
W sumie mogę oficjalnie się pochwalić: www.balladine.com - sklep, który moimi zdjęciami stoi![]()
BernArt - Moje zdjęcia