Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Moze i paranoja,jednak na 99% spotyka sie dwoch gosci i rozmawiaja o temacie a nie draza temat.Tak to wyglada.Jesli Eddie trafil(a MZ trafil)w temat to jego chwala w zrozumieniu i przeslaniu tematu.Inna sprawa to sam temat,ale my tu o focie a nie o genezie powstania tematu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wykonane podczas sesji dla sklepu internetowego
87.
Edytowałem, ponieważ pierwotnie tylko to jedno zamierzałem pokazać (przez "chwilę" tylko ono wisiało) a po dorzuceniu pozostałych dwóch Grizz zaczął przysypiaćTak więc niech pozostanie jak miało być, jedno i koniec.
![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 12.08.13 o 16:51
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ziaf![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
BernArt - Moje zdjęcia
Jak dla mnie ok. Ładny, klasyczny portret w jasnej tonacji. Nowatorstwa w nim nie ma, ale pewnie i nie miało być![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Hehe, i w sumie przy jednym zdjeciu w tym stylu ziewanie jest zdecydowanie mniejsze.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No mi się akurat bardziej to trzecie podobało. Udało mi się trafić na moment, gdy trzy wisiały. Trzy fotki znaczy się![]()
The question is, who cares?
Fajnie, że zajrzeliście, dzięki.
Faktycznie, nowatorstwa na tym zdjęciu nie miało być. Jak napisałem, wykonane podczas sesji dla sklepu internetowego, gdzie w ciągu całego dnia tempo pracy jest dość duże. I niestety, nad tym ubolewam, nie ma czasu na zaangażowanie modelki do garści zdjęć dla siebie ani też na zmianę ustawień świateł. Dlatego korzystam z tego co jest na tyle, na ile się da
Ahutta, które to było? Mogę powiesić, może Grizz nie zaśnie![]()
BernArt - Moje zdjęcia