Czy książka prezentuje ten sam poziom co fotka?
Czy książka prezentuje ten sam poziom co fotka?
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Fajne i inne od tego co na półkach widziałem w Empiku.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie czytałem i raczej nie planuję. Jak by to powiedzieć, nie moja bajka. Jednak, chciałbyś rozwinąć myśl?
---------- Post dodany o 20:33 ---------- Poprzedni post był o 20:31 ----------
Apz, Ty o zdjęciu? Gubię się, bo ono jak dotej pory nie było tematem dyskusji
Mirek, mogę powtórzyć - ja nie wiem, ja się nie znam, ja tylko obrazki robię![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Tak po prawdzie to patrzac na zdjecie i czytajac,ze na okladke to na 100% bylem pewny,ze napewno Nawrocona demonica i diabel pokonany.Tak mi tikalo za uszami ,ze gdyby bylo inaczej to by nie wydrukowali,chyba,ze w innym kraju.
Czyli fota opowiedziala cala ksiazke.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To miła i dobra wiadomość.
Szkoda, że ludzie w wątku dotyczącym zdjęć skupiają na rzeczach mniej istotnych.
---------- Post dodany o 21:10 ---------- Poprzedni post był o 21:07 ----------
To ja sobie wysnuję wniosek, że zdjęcie lepsze niż książka
---------- Post dodany o 21:12 ---------- Poprzedni post był o 21:10 ----------
A mnie to, wiesz... Ciekawe cz y tak byś śpiewał, gdyby pokazane zostało zdjęcie na okładkę Playboya![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia