Podobają się.
Podobają się.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Dzięki za wizytę, panowie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Obydwa zdjęcia mile dla oka ... ale osobiście bardziej wolę drugie ... jest z takim ... pazurem![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
59 ciekawe, ciekawy byłby efekt W&B
E-M1 i cała reszta wszystkiego czego potrzebuje!
zapraszam:
http://forum.olympusclub.pl/threads/...e-tylko-patrze
Naturalne takie, i czyste. Podoba się.
Miło mi, że zajrzeliście![]()
Bahtek, gdzieś hen wstecz w tym wątku mam taki motyw w BW - fakt, to sie sprawdza, jednak nie można pomijać kolorów, gdy są ciekawe.
APZ, będę się starał![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ciekawa wstawka - świetnie opanowałeś światło.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|