Zanim.coś napiszesz upewnij się, że ręce są podłączone do mózgu.
Spokojnie, więcej dystansu.Dzieło niewatre takich emocji. Gdybyś portret zatytułował "Monidło" albo "Pół-monidło", byłoby ok., a tak - wycięta z pomarańczowego kartonu kicha.
![]()
Zanim.coś napiszesz upewnij się, że ręce są podłączone do mózgu.
Spokojnie, więcej dystansu.Dzieło niewatre takich emocji. Gdybyś portret zatytułował "Monidło" albo "Pół-monidło", byłoby ok., a tak - wycięta z pomarańczowego kartonu kicha.
![]()
No wlasnie.Spokojniej,kulturalniej bo kultury wypowiedzi nigdy za wiele.Mozna negatywnie opisac,ale po co zaraz obrazac.Ja rozumiem,ze trudno jest co niektorym wyrazic negatywna opinie bez trzepakowego dialektu.Wiec jesli to niemozliwe to moze lepiej tylko popatrzec.Czasem takie patrzenie jest korzystniejsze,bo tekst to mozna przeczytac i pozniej jak palcami pokazuja to i kartonu pod reka brakuje aby sie schowac,nawet pomaranczowego
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jakie wejście? Przecież granica między krytyką a chamstwem została przekroczona w poście #2288 "lud" niech się opamięta,
albo wraca skąd przyszedł.
---------- Post dodany o 16:55 ---------- Poprzedni post był o 16:53 ----------
Ech, nie wymagaj Mirek zbyt wiele od dzieciaka, którego zdjęcie "wkurza" ... .![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ahutta, ja też się nie znam, ale co tam, fotka nawet ciepła jeszcze:
58.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No to jeszcze w takim ujęciu.
59.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia