O Dubrownik- czekam na kolejne zdjęcia.
O Dubrownik- czekam na kolejne zdjęcia.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Strasznie dlugo nic nie wrzucałeś. Foty świetne ze wskazaniem na 50. Jak z pocztówki, ale takiej mega zje**ej pocztówki, a może z albumu jakiegoś. Naprawdę fota fajowa.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Piękne dzięki, Panowie![]()
Nie powiem, że wątek odżywa, wiecie jak ze mną jest. Wrzuta... i długo nicAle miejmy nadzieję.
Odnośnie Dubrovnika, żałuję, że tylko raz się wybraliśmy, choć z drugiej strony taka wycieczka wymaga jednak kilka godzin. Akurat tego dnia upał był przepiekielny, światło też nie za bardzo (lampa niemal pionem z góry), tak więc najwięcej zdjęć mam raczej typowo pamiątkowych. W takich warunkach nie miałem sumienia trzymać dziewczyn kilka godzin, żebym mógł sobie spokojnie za kadrami połazić. Nie mniej, zakochałem się w tym mieście i jest to jedno z tych miejsc, do których zamierzam wrócić choćby nie wiem co![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Na mnie najwieksze wrażenie również zrobiła 50. Piękna fotografia. Czekam aż pojawi się w galerii.![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
50 świetne zdjęcie, podobają mi się kolory,czuć to gorąco
Piękne dzięki za dobre słowo na temat zdjęć.
Mostar, jedno z miejsc, do których trzeba wrócić.
Prawoklik i "Pokaż obrazek" pozwoli obejrzeć zdjęcie w większym rozmiarze.
BernArt - Moje zdjęcia
Po kliknięćiu w "Pokaż obrazek" naprawdę robi wrażenie