Piękna panorama Eddie.
Pozdrawiam.
Piękna panorama Eddie.
Pozdrawiam.
Miło mi, że się podoba![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Fajne i nawet modelkę widzę, tylko szkoda, że taka mała. I skąd w ogóle wziąłeś taką, która będzie chciała o 6 rano pozować z wędką?![]()
Czołem Eddie! Oglądałem tę fotkę w galerii:
Masz może to zdjęcie z przygaszoną zielenią, albo bardziej "butelkową"?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ta była nieśmiała i zrobiła się mała
---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:27 ----------
Czołem!
Dopiero teraz przeczytałem. Nie, jest tylko to co jest. Raczej rzadko zdarza mi się robić dwie wersje jednej foty. Zieleń Ci nie pasuje?![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia
[QUOTE=Eddie;869532]Wakacje minęły, na zewnątrz szaro-buro, może więc trochę letniego wspomnienia?
50.
Na dzień dobry Dubrovnik, fort Lovrjenac.
[QUOTE]
Jak ja tam dawno nie byłem. Napierwszy rzut oka nie widać już śladów ostatnich bałkańskich wojen, a jak jest z bliska?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[QUOTE=apz;869538][QUOTE=Eddie;869532]Wakacje minęły, na zewnątrz szaro-buro, może więc trochę letniego wspomnienia?
50.
Na dzień dobry Dubrovnik, fort Lovrjenac.
Ogólnie rzecz biorąc, pięknie. Na niektórych murach ślady kul, odłupane tynki, wewnątrz starego miasta kilka ruin. Samego fortu niestety nie zwiedziliśmy już. Upał był prawdziwie piekielny, dziewczyny ledwo żyły. Zresztą mój układ chłodzenia też już siadał, gdy schodziłem z murów
Jak ja tam dawno nie byłem. Napierwszy rzut oka nie widać już śladów ostatnich bałkańskich wojen, a jak jest z bliska?![]()
BernArt - Moje zdjęcia