Ostro jak na 14-45. Podobają mi się, ale z powyższymi uwagami.
Poza tym podobna do tatusia![]()
Ostro jak na 14-45. Podobają mi się, ale z powyższymi uwagami.
Poza tym podobna do tatusia![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Eddie - to może zrobisz ankietę, żeby to rozstrzygnąć?Zamieszczone przez johan
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
zdjęcia ładne, chociaż modelka ładniejsza![]()
Mam nadzieje że będzie bardziej podobna do mamy![]()
I tam, na razie są dwa głosy - jeden w jedną, drugi w drugą stronę. Ale jak sie pojawi więcej to przemyślę propozycjęZamieszczone przez RobertW3D
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Prawda, prawda. Nie ukrywamZamieszczone przez west73
W sumie też bym nie miał nic przeciwkoZamieszczone przez west73
![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Czas na zebranie batów.
Poniższe zdjęcie jest eksperymentem. W zasadzie od każdej strony patrząc.
Nie mam doświadczenia w aktach i starałem się coś w tym temacie zrobić. Niestety, zabrakło najważniejszego - światła. Mimo to, rzeźbiłem. I wyrzeźbiłem takie coś, co Wam tu pojazuję.
Teraz Wy się wypowiedzcie, czy to ma sens? Czego tu brakuje, czego jest za dużo?
Wymyśliłem sobie takie ujęcie, bo chciałem, żeby było nietypowo.
Możecie nie żałować batów i jechać równo.
BernArt - Moje zdjęcia
Cuż, Eddie, fotka dla fetyszystów. Nie gustuję w takich kadrach. Moim zdaniem było by ciekawiej jak by pokazać trochę wyraźniej biust. Tak to właściwie mamy stopę, a raczej duży palec u stopy... Technicznie OK, artystycznie słabo. Eksperyment do powtórki ;)
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Dobra, pierwszy strzal przyjalem na klate - nastepny!Zamieszczone przez blady
Ok, i tak ma byc, znaczy - szczere opinie mnie interesuja. Bo ze jest slabo, to ja wiem, ale teraz chce wiedziec JAK BARDZO slabo jest![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Mnie też się ta fota nie podoba. I nie ma nic wspólnego z aktem. Akt to fota nagiego ciała, a tu tylko stopa i w dodatku odziana.
Czekam z niecierpliwością na więcej.
Akt, nie-akt - powiedzmy, ze tutaj okreslenia tego umownie bedziemy uzywacZamieszczone przez Rafał Czarny
Ale jedno juz wiem, trza rozebrac
Nastepny prosze, smialo, bo zaraz fote zdejmuje, zeby sobie obciachu nie robic![]()
BernArt - Moje zdjęcia