Dzieki, Djus![]()
Dzieki, Djus![]()
piekna modelka! fajnie swiatelko od tylu wlosy muska... na fotce nr1 troche mi te wygiecie glowy nie pasuje, moze troche za mocno wygieta![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Moja ci ona! Moja!
Dzieki, Jeronimo. Faktycznie, moze sie tak wydawac z powodu uniesionego ramienia, choc mi akurat sie podoba, ale ja nie jestem obiektywny![]()
no to czekam na nastepne![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
1) bardzo fajne, chociaz IMHO lepiej byloby troche bardziej z lewej strony uchwycic (no ale co sie czepiam to przeciez tajna sesja " z przyczajki ")
2) moze i kadr fajny ale z cera troche pobawilbym sie w PSie, te blyski troche zniwelowal...
3) czy te oczy moga klamacfajne spojrzenie... ja lubie takie swiatelka lekko przepalajace od tylu - wiec jestem na tak
BTW. https://forum.olympusclub.pl/forum19...7073.htm#52217
Dzieki
Prawda, przyznaje sie bez bicia, odblyski na skorze sa a byc ich nie powinno. Jesli dobrze sobie przypominam, nawet odrobina stempla ich nie traktowalem. Po zakupie aparatu postanowilem wziac rozwod z tym narzedziem i isc w strone fotografii a nie edycji zdjec. Przez pierwszy rok swojej zabawy napeesowalem sie tyle, ze nabralem wstretu do stempla. Dlatego tez postanowilem konsekwentnie pokazac po prostu to, co udalo mi sie stworzyc aparatem a nie photoshopem
Jeszcze odnosnie pierwszego zdjecia - z lewej strony maksymalnie wciskalem sie w futryne, wiec juz nie moglem bardziej
BTW: https://forum.olympusclub.pl/forum19...7073.htm#52222
Z wcześniejszej serii drugie najlepsze. Z nowej pierwsze b. fajne. Moim skromnym jeszcze lepiej byłoby, gdyby w kadrze więcej było twarzy, a mniej tyłu głowy.
Drugie szpeci świecąca się skóra.
Trzecie podoba mi się, ale wolałbym żeby światło weszło bardziej na twarz, a nie tylko na ucho i niewielki fragment policzka.
Gratuluję modelek. Obie bardzo piękne.
A dziekuje bardzoZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Tlumaczyc wiele nie moge, bo bledy wymienione sa oczywiste, szczegolnie swiecaca skora. Jesli o ostatnie zdjecie chodzi, slonce bylo ostre a nie mialem nic, co by moglo za blende posluzyc. Wybralem wiec "mniejsze zlo".
W pierwszym zdjeciu mialem ograniczenie w postaci futryny, ale tez zalezalo mi jakos, nie wiem dlaczego, na zatrzymaniu polowy tylu glowy.
Wielkie dzieki!![]()
Dzisiaj ostatni dzień w pracy, więc coś na rozluźnienie, z odrobiną humoru
http://www.obiektywni.pl/upload/real...407_996791.jpg
hm... cos nie wyszlo, za male wyswietla...
Gdyby ktos mi podpowiedzial jak wpuscic tu zdjecie ponadwymiarowe, zeby sie dobrze wyswietlalo bylbym wdzieczny![]()