Jakoś tak nienaturalnie z tym kapeluszem wyszło![]()
Jakoś tak nienaturalnie z tym kapeluszem wyszło![]()
Też mi jakoś nie leży te ostatnie z kapeluszem, masz inny moment złapany z tym samym motywem?
te BW to jakieś nie BW...
Toż widać na pierwszy rzut oka, że to kolor, nie?
Qben, z inaczej ułożoną głową - tak. Tak sobie to ujęcie po prostu ułożyłem i mi osobiście wydaje się ok. Jednak to tylko moje zdanie.
Jakie ujęcie miałeś na myśli?
Lisiajamka1, napisz coś więcej.
Fajnie, że zajrzeliście.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pokaż z ciekawości te z inaczej ułożoną głową![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Okrutny jesteś dla kolegi. On ciekawy jak Ewa w raju, a ty...
Pozdrawiam AP.
PS. Trochę mniej podobają mi się zdjęcia kobiet z zadartą brodą od takich , gdzie jest ona bliżej szyji. W większości z nich kości żuchwy zaczynają dominować nad resztą głowy i gubi się gdzieś ta delikatność.
Uwaga moja nie dotyczy tego zdjęcia , w nim zachowana jest równowaga.
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.11.11 o 13:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oj tam, od razu okrutny... bez przesady![]()
BernArt - Moje zdjęcia