Ano mogę ... ale nie sam!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
VooVoo, nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale tak - to moje zdjęcia. Są takie jak je zrobiłem. Nie jest nigdzie napisane, że każdy szczegół na zdjęciu ma być dopasowany zgodnie z gustem kogoś konkretnego. Jeśli przedstawiam takie jakie są to znaczy, że dla mnie jest ok tak jak jest.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Co tu wiedzieć?Wstawiłeś fotkę na której (nie tylko moim zdaniem) cienie są zbyt niebieskie.Stwierdziłeś ( w odpowiedzi),że nie są to rzeczy którymi byś sie przejmował.Racja, nie ma sie czym przejmować! Rozumiesz już?Toż to tylko Twoje fotki
![]()
Voovoo, bądź precyzyjny, póki co tylko Ty pisałeś o tych cieniach![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Zapomniałem dodać,że wszystkie fotki Twojego autorstwa sa sliczne.
Swietne foty Eddie.
VooVoo, doceniam szczerosc.
BernArt - Moje zdjęcia