No, w zasadzie chyba można by tak powiedzieć. Chodziłem, patrzyłem, a że jak już zacząłem patrzeć to wiedziałem czego szukam... No i tak wyszło
WB, mocne nasycenie kolorów, to tak celowo.
Dzięki. Ja chyba też bramkę nr 3 najbardziej lubię.
No, w zasadzie chyba można by tak powiedzieć. Chodziłem, patrzyłem, a że jak już zacząłem patrzeć to wiedziałem czego szukam... No i tak wyszło
WB, mocne nasycenie kolorów, to tak celowo.
Dzięki. Ja chyba też bramkę nr 3 najbardziej lubię.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Trojeczka ekstra![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
mnie rowniez najbardziej sie podoba 3
wlasciwie z dwoch powodow ladne chmurki i niebo
oraz ladne polaczenie kolorow budynku i ww. nieba
ja po roku z aparatem doszedlem do jednego wniosku
jak znajdziesz ciekawy obiekt do zdjecia to nie mozesz od razu zrobic fotki ,musisz poczekac na odpowiednia pore dnia (zlota godzina) , odpowiednia pogode i ciekawe chmurki na niebie![]()
zajebiste miasto ,ale muszę powiedzieć coś tobie artysto wole twoje portretowe a zwłaszcza sesja z pana żoną widać tam (proszę pozdrowić lepsza połowę) ,zaufanie modelki to podoba mi się zdecydowanie bardziej .Świadoma twórczość jestem kolejnym pokoleniem fanów tych nie smowicie nafaszerowane emocjami .Szkoda żeale co zrobić inne wymagania
pozdrawiam
heeeee
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-41750 tu jest prosty przykład![]()
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 26.06.11 o 12:26 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciekawe to Twoje miasto...W czasach gdy w nim mieszkałem wydawało mi się bez wyrazu, ale może to ja zawsze trafiałem na szpetną pogodę.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.06.11 o 00:05
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękne dzięki za pozytywny odzew!![]()
Apz, ja w sobotę również miałem szpetną pogodę, słońce na zmianę pokazywało się i chowało. Po prostu lubię to miast i dostrzegam w nim coraz więcej pozytywnych akcentów.
Maćku, dziękuję za obszerny, choć momentami trudny do przyswojenia komentarz![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie, te trzy kadry z miasta naprawdę świetne. Jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam, Jola
BernArt - Moje zdjęcia