Cześć Eddie!
Czepnął bym się czegoś, ale nie ma punktu zaczepienia, bardzo fajne fotki i takie lekkie w odbiorze.
Podoba się!
Pozdrawiam
Ja
Cześć Eddie!
Czepnął bym się czegoś, ale nie ma punktu zaczepienia, bardzo fajne fotki i takie lekkie w odbiorze.
Podoba się!
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Drugie najbardziej mi się podoba, zajebioszka![]()
Miód na moje serce, dziękówka!
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No to zrobiłeś sobie dobrze![]()
Wlasnym oczom nie wierze...![]()
Modelki zastrajkowały?![]()
Gorzej, dzisiaj w ogóle nie miałem w planach robienia zdjęć
K@czy, Twoja reakcja - bezcenna![]()
BernArt - Moje zdjęcia
... i to jeszcze od niechcenia tak se pyknales...?
fiu fiu....
(ale WB to ci troche polecial i przesyciles za bardzo)
Wybieram bramke nr 3![]()
Jak dla mnie extra !