Emotka to ta graficzka z uśmiechem lub przymrużonym okiem na końcu zdania.
Emotka to ta graficzka z uśmiechem lub przymrużonym okiem na końcu zdania.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Może być też emotyczka lub e m o t y k .
A wyżyję się! A co! 4 jest debeściak, podoba mi się i tyle! 3 Byłby debeściak gdyby nie chlaśnięty prawy łokieć modelki.
Nie muszę być WZP "Wielkim Znawcą Fotografii Portretowej", Jestem odbiorcą prac Eddie'go i te dwie mi się podobają. Pierwsze przegrymaszone (teraz wymyśliłem) modelka ma i tak wyrazistą buzię.
Pozdrawiam
Ja
P.S.
Skoro tak a nie inaczej kadrowane, taki był zamysł twórcy tudzież prikaz obiektu.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki, Saabor, za wypowiedź na temat zdjęć, które obejrzałeś![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 17.05.11 o 15:10
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To koło, ta stara bednarska robota, naruszona zębem czasu - fajnie pokazane i dobrze, że WB. Podoba mi się ta fotka, jej sąsiadka już mniej.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
BernArt - Moje zdjęcia
Ciekawa perspektywa , fajny kadr..., slowem fajnie.![]()
Słabo się znam ale jak dla mnie to troszku za blada sylwetka no ale tak to chyba ma być.