Luna, dzięki za słowo od Ciebie.
Co do ostatniego zdjęcia, wtedy jeszcze nie miałem Canona a 50/1,4 prawdopodobnie musiałby umrzeć i 5 razy odrodzić się na nowo, żeby tak zagrać. Ostatnie zdjęcie to był ZD 50/2,0 - tego szkła będzie mi brakować.
Luna, dzięki za słowo od Ciebie.
Co do ostatniego zdjęcia, wtedy jeszcze nie miałem Canona a 50/1,4 prawdopodobnie musiałby umrzeć i 5 razy odrodzić się na nowo, żeby tak zagrać. Ostatnie zdjęcie to był ZD 50/2,0 - tego szkła będzie mi brakować.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Obejrzałem galerię i subiektywnie podoba mi się wiekszość portretów niezmiękczanych...
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie, wybacz, lubię Cię chłopie i nie chcę Ci sprawić przykrości. Ale to co wyprawiasz od dłuższego czasu ze zdjęciami to (mówiąc językiem pani Dody) masakra. Bardzo lubiłem Twoje zdjęcia sprzed okresu plastiku-fantastiku.
Rafale, ależ ja nie mam do Ciebie żalu i dobrze, że wypowiadasz swoje zdanie. Ja po prostu lubię się pobawić, więc to robię.
I żeby nie było, z ostatnim (gwiazdkowym) nie robiłem nic poza korektami na rawie![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 29.03.11 o 13:00
BernArt - Moje zdjęcia
gwiazdkowe rewelacja, świetny portret
Moja latorośl raz jeszcze. Tym razem z ostatniego weekendu, który spędziliśmy w Jastrzębiej Górze...
BernArt - Moje zdjęcia
Podoba mi się 3Taka wesołą jest
![]()
Trojeczka oraz piatka najbardziej mi pasuje.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajne zdjęcie Młodej pokazujesz, a widzę i zdjęcie Twojej Połowicy - pozdrowienia ode mnie proszę - przekaż.
Pozdrawiam AP.
PS. Ten nowy zestaw nie ma czasem front fokusa - odnoszę wrażenie, że lepiej są odzorowane kamienie niż buzia i postać Młodej. tak jak gdyby była na samym końcu GO a może i poza nią?
Ostatnio edytowane przez apz ; 5.04.11 o 23:29
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro