Z obu serii pierwsze najbardziej mi "leżą".
Ostatnie faktycznie takie nijakie...
Z obu serii pierwsze najbardziej mi "leżą".
Ostatnie faktycznie takie nijakie...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
To na koniec jeszcze taki zwyklutki, zwycajniutki... aniołecek!![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Z ostatnich to według kolejności 1, 2, 3 ze wskazaniem jako naj na 1, następnie płotek nadgryziony czasem na zdjęciu 4. Kłopot miałem z 6 ale myślę, że to stary omszały pniak tym niemniej jako zdjęcie, bez wyrazu. Aniołek ładnie wyłuskany z otoczenia i przyjemny.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo, Twoje komentarze są zawsze konkretne i rzetelne, dzięki.
Co do pniaka, to była pozostałość złamanego drzewa. Natomiast płotek w rzeczywistości jest bardzo starą ławeczką![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
.........................................
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 23.08.10 o 10:47
BernArt - Moje zdjęcia
Dawno nic nie było, więc myk...
Wiosna, jesień i... z okazji wiosny - jedno gwiazdkowe.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 29.03.11 o 08:55
BernArt - Moje zdjęcia
Bardzo ładne portrety no i oczywiście te urokliwe modelki dużo wnoszą do końcowego efektuPodba mi się również światło, takie miękkie, subtelne. Nie wiem czy mi się wydaję ale chyba Ewunię w wersji gwazdkowej gdzieś już wudziałam?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
BernArt - Moje zdjęcia
Foto 3. z choinka w tle - jakim szkłem ?
Widziałem na canondesce. Pierwszy portret bardzo udany, ładne światło, bardzo plastyczny. W ramach czepialstwa, można by przygasić tę pomarańczową plamkę.
ps. a okrągły bokeh na ostatnim pewnie z EF 50/1.4?