Dzięki, dzięki. Niedługo może znów coś wygrzebię z przepastnych zakamarków moich szuflad![]()
Dzięki, dzięki. Niedługo może znów coś wygrzebię z przepastnych zakamarków moich szuflad![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W ramach pokazywania tego co do tej pory nigdy pokazywane nie było. O zdjęciach, rzecz jasna, mowa...
Trzeba kliknąć obrazek jak się wyświetli w ramce, żeby pokazał się w cywilizowany sposób, bo ta ramka jakieś cuda brzydkie robi. To tak zanim ktoś napisze, że jakość pliku do d...![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dfx. ?? ten od Tiffen?
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 9.02.10 o 14:48
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
BernArt - Moje zdjęcia
Ja do Ciebie rozmawiam sugerujac obrobke pytaniem ,czy na tym zdjeciu byla ona zastosowana?Bo efekt takowy wlasnie mnie pod te stosowanie podchodzi.Wszak mozna to inaczej tez zrobic,ale co kilka klikniec mniej to wiecej czasu na nastepne fotki.
Jednak jesli nie to nie ma tematu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
BernArt - Moje zdjęcia
Rafał Czarny napisał, że od kiedy zacząłeś mocno wygładzać zdjęcia przestały mu się podobać. Jeszcze dwa dni temu byłym skłonny się pod takowym sądem podpisać. Jednak im dłużej się przyglądam wygładzonym przez Ciebie zdjęciom, tym bardziej zdaje sobie sprawę, że ja chyba też "lubię na miękko". Przynajmniej w twoim wykonaniu.
Ostatnie zdjęcie IMHO bardzo udane, gratuluje kadru i modelki.
Dzięki serdeczne, Academicus!![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Pełen łagodności portret pięknej i czarującej z zdjecia kobiety.
pozdrawiam Wiejo
Z obróbką czy bez portrecik miodny![]()