Podoba mi się to z początku październikacoś w tej pozie i wyrazie twarzy jest takiego że jak dla mnie kadr za ciasny ale to moje odczucia
![]()
Podoba mi się to z początku październikacoś w tej pozie i wyrazie twarzy jest takiego że jak dla mnie kadr za ciasny ale to moje odczucia
![]()
4- piękna kobieta w pieknym stroju w pięknym wnętrzu. Na pewno zalotny usmiech modelki nadał ciepła i zagadkowości temu zdjęciu. 5 piękne wnętrze, okazała suknia którą przydało by się lekko doświetlić lampą z lewej strony tak aby uzyskać kontrę dla tej z prawej której światło mocno dominuje. Ładna poza modelki na której suknia wygląda świetnie. 6 ładnie rozwiany wlos modelki, jej trochę nieobecne spojrzenie w dal powoduje, że istotnym dla zdjecia jest strój i ładne tło. Tutaj też moim zdaniem przydalo by sie kontrowe światło tym razem z prawej bo na kołnierzyku zrobił się taki szarawy trójkącik. Twoja koronna Modelka na schodach bardzo wdzięcznie i uroczo wygląda. Nie jestem pewien bo mam kłopoty z monitorem więc nie kategoryczna ocena ale mam wrażenie, że dużo zielonej dominanty na schodach. Na ostatnim gdzie pozuje Ewa wraz z ładną poza bardzo fajnie zagrała czerwień sukni z czarnymi dodatkami.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo, dzięki za obszerny komentarz. Przy każdym zdjęciu masz rację, serio!
A przy okazji, fajnie, że można jeszcze przeczytać takie wypowiedzi.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Co jakiś czas odgrzebują mi się w pamięci zdjęcia przeze mnie popełnione, które darzę szczególną sympatią. Oto trzy z nich.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 6.12.09 o 10:43
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ożywiania wątku ciąg dalszy. Czwórka, którą sobie wygrzebałem podczas przeglądania zdjęć wczoraj wieczorem. Lubię je, po prostu, bez szczególnego powodu![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Jedyneczka rewelacja, bo ma ten klimat... Ach te "wujki"
No i trójka! Piesek mnie rozbroił swoim gustowny odzieniem. No i ta powaga w oczach...![]()
jajnik Cię nie lubi?
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
BernArt - Moje zdjęcia
O tak, jamniki potrafią strzelać fochy. Moja mama miała, ciężko się było z nim dogadać. I często używał zębów jako argumentu.
A co do zdjęć to 2 jest niezła. Patrząc na to zdjęcie, zastanawiam się, czy PM chwyciła za ten nóż?![]()
Pozdrawiam, Jola
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK