A ja się wyłamięMi się podobają a szczególnie trójeczka
P.S. Eddi, tylko kobiety wiedzą jak chcą i mają wyglądać na zdjęciach![]()
A ja się wyłamięMi się podobają a szczególnie trójeczka
P.S. Eddi, tylko kobiety wiedzą jak chcą i mają wyglądać na zdjęciach![]()
Mnie na ostatnich zdjęciach nie podoba się miejsce w którym zdjęcia robiłeś. Mówiąc skrótowo nie do końca przekonuje mnie elegancja pomieszczenia w którym zdjecia o takim charakterze jak mniemam miały powstać. (np. ten azurowy płotek drewniany jakiś taki zbyt działkowy) Kilka eleganckich foteli nie uratowało wrażenia. No i na zjęciu nr 3 pani bardzo plastikowo wyszła, ale kadr przyjemny.
Czekam na mniej komercyjne fotki w twoim wydaniu, bo lubię tu zaglądać![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lolita, dzięki za dobre słowo.
Grizz, niby racja, ale wiesz jak to najczęściej bywaJednak, coś w tym jest, bo ja osobiście też wolę bardziej na miękko świecone.
Wanillia, miło mi i dziękuję za krytykę. Pomieszczenie to palmiarnia w restauracji Belvedere w Warszawie, więc skojarzenie poniekąd słuszne![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
mm jeszcze jedno - przez miękkie świecenie miałem na myśli, nie tyle samą charakterystykę swiatła, a wypełnienie nim całości kadru. W powyższych zdjęciach ono się ostro odcina na modelce, a reszta kadru jest hmm nieciekawa.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Z ostatnio zamieszczonych najbardziej podoba mi sie zdjęcie 3, następnie 1 i tu trochę przeszkadza biały dół zdjęcia, w 4 jakś nieszczególnie światło sie ułożyło i wygląda płasko. Tematycznie nie mogę ogarnąć zdjęcia nr 2 za to technicznie jest najlepsze i chodzi wg mnie o doswietlenie całości kadru łącznie z drugim planem.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo, dzięki za rzeczowe podejście do tematu.
BernArt - Moje zdjęcia
W ramach podtrzymywania wątku przy życiu zarzucam kolejne zdjęcia...
BernArt - Moje zdjęcia
Najbardziej podoba mi się 4. "Coś" przyciąga w tym zdjęciu. Może to zalotne spojrzenie modelki...? Nie weim ale super![]()