Strona 142 z 326 PierwszyPierwszy ... 4292132140141142143144152192242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.411 do 1.420 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Do tej pory pokazałem zdjęcia, które wybrała redakcja do publikacji. W niedługim czasie pokażę te, które ja bym wybrał.
    Komercja zabiła artystę...

Ja Cię nie krytykuję, ja tylko widzę różnicę między tym Eddim, na którego zdjęciach się uczyłem, a dzisiejszym.
    Od tego bym się nie chciał uczyć

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Diabolique, ja nie czuję się krytykowany Natomiast przyjmuję uwagę jako cenną.
    Z tą komercją masz rację, chciałem tutaj mieć po prostu ładne obrazki, poprawnie skomponowane. Osobiście mam nadzieję, że była to dobra inwestycja, bo doświadczenie napewno bezcenne. Jeśli jeszcze będę miał okazję zrobić taką sesję to z pewnością łatwiej mi będzie wszystko ogarnąć po swojemu.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    ja mam jedno pytanie - jakie zdjęcia chciała redakcja? jaki jest ich cel, przekaz? CZy to jest pokazanie kiecek i garniaków, wnętrz, czy łosoś innego chodzi?
    Bo nie mogę ich do końca skumać, może trochę z tej myśli wyraził diabolique, choć nie do końca. Ja odbieram te foty jako poprawne stylistycznie obrazki ludzi ubranych w stroje slubne w jakimś wnętrzu. I może takie właśńie miały być?
    W komercji w końcu chodzi o to, żeby zadowolić klienta i spełnić jego kryteria. Artyzm artyzmem, już była na ten temat dyskusja. Rzeczywiście komercja jest w stanie go zabić.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Wiecie co... dobra komercja nie jest taka zła...
    Nie narzekajcie...
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Jeśli to co pokazałem powyżej jest dobrą komercją, to dobrze. Jeśli nie, to kicha i trzeba będzie nad sobą popracować

To miały być właśnie ładne zdjęcia ludzi ubranych w stroje ślubne, żeby trochę strojów pokazać, trochę wnętrza. Po prostu takie obrazki ślubne.
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 5.03.09 o 17:40

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Portrety Marty na zdjęciach 1 i 2 bardzo wpadły w oko. Użyłeś tu skromnego światła i delikatna aparycja modelki zabłysła pełną krasą. Z prezentacji ślubnych jako nie za bardzo to 1 i 6 . W 1 za jasny odcień bieli na nodze a z tyłu zbyt głęboka ciemność to takie mało wysublimowane. W 6 podobnie jak w 1 i domyślam się, że musiałeś opanować biel sukni na pierwszym planie ale jakbu z tyłu coś oświetliło wnętrze to kadr zyskałby niepomiernie. Zdjęcia 2, 3, 4, 5 i 7 podobają się i sprawiają solidne wrażenie. Sytuacje, pozy przy prezentacji sukni jak i w parach są miłe dla oka i z przyjemnością się je przegląda.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Dzięki, Wiejo, za rzeczowy komentarz!

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Jako, że skończyłem obrabianie zdjęć wybranych przez redakcję, pokażę ostatnie z nich.
    Potem pewnie kilka dni przerwy i jeszcze coś z mojego osobistego rankingu.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	8.jpg
Wyświetleń:	183
Rozmiar:	196,5 KB
ID:	13327   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	9.jpg
Wyświetleń:	177
Rozmiar:	198,4 KB
ID:	13328   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	10.jpg
Wyświetleń:	179
Rozmiar:	195,0 KB
ID:	13329   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	11.jpg
Wyświetleń:	179
Rozmiar:	199,3 KB
ID:	13330  

Ostatnio edytowane przez Eddie ; 6.03.09 o 15:51

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Są smutne, nie budzą pozytywnych skojarzeń.
    (ale weź poprawkę, że ja nie do końca normalnie patrzę)

| OlyJedi Awatar Maro66
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    52
    Moja galeria
    A mi się podobają, no może poza 9 - coś w nim nie tak. Może wyrazy twarzy modeli?