Ja tylko zrezygnowałbym z tych ramek ale to nie jest żadna krytyka![]()
Ja tylko zrezygnowałbym z tych ramek ale to nie jest żadna krytyka![]()
E-300 / 14-45; 40-150, FL-36
Eddie, skąd takie równomierne, rozporoszone światło? Czy to duża firanka w drzwiach balkonowych zrobiła taki efekt bezcieniowego oświetlenia?
Nie bylo firany. Mysle, ze to dzieki balkonowi znajdujacemu sie nad naszym. Mimo silnego slonecznego swiatla, ograniczal on troche jego dostep, a na granicy pokoj-balkon bylo ono juz duzo slabsze. Jest jednak jeszcze jedna rzecz, o ktorej zapomnialem - jasna sciana znajdujaca sie z boku, prostopadle do sceny. Podejrzewam, ze duza zasluga wlasnie po jej stronie - zadzialala jak blenda.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Zadnych innych elementow nie bylo.
Szpila, dzieki - jak widzisz, z ramek juz zrezygnowalem![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dołączam się do zachwytów nad ostatnią serią portretów... no i oczywiście nad modelką!!!
Oprócz modelki zazdroszczę "pustych" ścian i słonecznego balkonu. Cudowna ta przemiana białego w brązowe.
Milo mi, PioRo, dzieki![]()
W takim razie, skoro tamte zdjecia tak ladnie sie przyjely, prezentuje jeszcze jedno z tej serii
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Tamte przeżyliśmy, to i ścierpimyZamieszczone przez Eddie
A tak na poważnie, to jak wrzucisz jeszcze kilka(naście) to na pewno się nie obrazimy
A tak w ogole, to gdzie wypatrzyłeś taką modelkę ??![]()
Ładne, ale świeczki świecznik przydałyby się bardziejstylowe.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ladne i seksownie! kadr ciekawy (chociaz nie wiem czy nie dalbym troche wiecej lewej)... Czas zebym sie troche przyczepil do czegosDo calego nastroju zdjecia nie pasuje mi ta swieczka - IMHO moze lepsza bylaby jakas stara tj. stylowy swiecznik czy cosik... no a o odbiciach (blikach) juz nie wspominam
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeronimo, zwrociles uwage na szczegoly, ktore mi umknely - dzieki.
Bardzo sie jednak ciesze, ze mimo to fota sie podoba
Grizz, to prawda. Mielismy jednak tylko cos takiego. Pomysl wskoczyl w zasadzie spontanicznie, wiec po prostu siegnelismy po wykonanie.
Robert, modelke wypatrzylem kiedys w pracy i powiedzialem sobie "Albo ona, albo zadna inna". I jest
W razie czego, ma siostre stanu wolnego. Zapoznac sie mozesz na ktoryms z poprzednich zdjec![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Hehe ... zainteresowany nie jestem - po prostu byłem ciekaw jak się takie skłania do współpracyZamieszczone przez Eddie
Kiedyś jeden fotograf aktów mówił mi, że tyle dziewczyn się do niego zgłasza, że może wybierać do woli
A tak w ogóle, to jakim obiektywem robiłeś te fotki? Bo z tego co widzę, to masz E-500?