Strona 14 z 326 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

| OlyJedi Awatar szpila9
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja tylko zrezygnowałbym z tych ramek ale to nie jest żadna krytyka
    E-300 / 14-45; 40-150, FL-36

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Eddie, skąd takie równomierne, rozporoszone światło? Czy to duża firanka w drzwiach balkonowych zrobiła taki efekt bezcieniowego oświetlenia?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Eddie, skąd takie równomierne, rozporoszone światło? Czy to duża firanka w drzwiach balkonowych zrobiła taki efekt bezcieniowego oświetlenia?
    Nie bylo firany. Mysle, ze to dzieki balkonowi znajdujacemu sie nad naszym. Mimo silnego slonecznego swiatla, ograniczal on troche jego dostep, a na granicy pokoj-balkon bylo ono juz duzo slabsze. Jest jednak jeszcze jedna rzecz, o ktorej zapomnialem - jasna sciana znajdujaca sie z boku, prostopadle do sceny. Podejrzewam, ze duza zasluga wlasnie po jej stronie - zadzialala jak blenda.
    Zadnych innych elementow nie bylo.

Szpila, dzieki - jak widzisz, z ramek juz zrezygnowalem
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar PioRo
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    Dołączam się do zachwytów nad ostatnią serią portretów... no i oczywiście nad modelką!!!
    Oprócz modelki zazdroszczę "pustych" ścian i słonecznego balkonu. Cudowna ta przemiana białego w brązowe.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Milo mi, PioRo, dzieki

W takim razie, skoro tamte zdjecia tak ladnie sie przyjely, prezentuje jeszcze jedno z tej serii

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Milo mi, PioRo, dzieki

W takim razie, skoro tamte zdjecia tak ladnie sie przyjely, prezentuje jeszcze jedno z tej serii
    Tamte przeżyliśmy, to i ścierpimy A tak na poważnie, to jak wrzucisz jeszcze kilka(naście) to na pewno się nie obrazimy

A tak w ogole, to gdzie wypatrzyłeś taką modelkę ??

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Ładne, ale świeczki świecznik przydałyby się bardziejstylowe.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ladne i seksownie! kadr ciekawy (chociaz nie wiem czy nie dalbym troche wiecej lewej)... Czas zebym sie troche przyczepil do czegos Do calego nastroju zdjecia nie pasuje mi ta swieczka - IMHO moze lepsza bylaby jakas stara tj. stylowy swiecznik czy cosik... no a o odbiciach (blikach) juz nie wspominam

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Jeronimo, zwrociles uwage na szczegoly, ktore mi umknely - dzieki.
    Bardzo sie jednak ciesze, ze mimo to fota sie podoba

Grizz, to prawda. Mielismy jednak tylko cos takiego. Pomysl wskoczyl w zasadzie spontanicznie, wiec po prostu siegnelismy po wykonanie.

Robert, modelke wypatrzylem kiedys w pracy i powiedzialem sobie "Albo ona, albo zadna inna". I jest
    W razie czego, ma siostre stanu wolnego. Zapoznac sie mozesz na ktoryms z poprzednich zdjec

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Robert, modelke wypatrzylem kiedys w pracy i powiedzialem sobie "Albo ona, albo zadna inna". I jest
    W razie czego, ma siostre stanu wolnego. Zapoznac sie mozesz na ktoryms z poprzednich zdjec
    Hehe ... zainteresowany nie jestem - po prostu byłem ciekaw jak się takie skłania do współpracy Kiedyś jeden fotograf aktów mówił mi, że tyle dziewczyn się do niego zgłasza, że może wybierać do woli A tak w ogóle, to jakim obiektywem robiłeś te fotki? Bo z tego co widzę, to masz E-500?