Na stocki zdjęcia?
Jakies takie sztuczne :/
Na stocki zdjęcia?
Jakies takie sztuczne :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nie, nie na stocki, ot tak, po prostu
Co jest w nich sztucznego?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
grizz taka teraz moda, zobacz co ksb robi... Wygładzają, aż się papier przerywa...![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pierwsza wizyta w tym roku...
Pierwsza piątka na początek:
BernArt - Moje zdjęcia
Wracając jeszcze do zdjęć Asi - kadry fajnie, szczególnie to ostatnie zdjęcie z piórem bardzo mi się podoba ale wszystkie trzy jakoś bardzo mnie rażą - technicznie. Z jednej strony to wygładzenie - za bardzo!, z drugiej kolor - jakiś taki zbyt ciepły, chyba trochę brakuje niebieskiego - jakby coś było grzebane w niebieskim kanale albo jakby chcieć dodać opaleniznę na siłę...
Nie pamietam dokladnie, jesli robilem cos z kolorami to raczej przez Balans Kolorow w PSie, natomiast na kanalach nic nie grzebalem.
Dla mnie w pierwotnej wersji kolory byly za zimne, dlatego podgrzalem.
BernArt - Moje zdjęcia
Właśnie ściągnąłem jedno z tych zdjęć i ustawiłem WB w PS na białą część oka - jest zimniej dla mnie ładniej, celowo nie piszę poprawniej bo to kwestia - co się komu podoba...
Eddie te cmentarne są super, bardzo dobrze oddają klimat. Fajna GO... brawo.
/*...................*/
/* ...........................*/