Strona 124 z 326 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.231 do 1.240 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

| OlyJedi Awatar barteq
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Niesamowite miejsce. Świetne foty... 8,9,12,14
    Brawo!
    E-30 / 12-60 / ...
    http://ramian.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Dzięki, Barteq
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Zamyśliłam się jak nad inną krainą... i ze snu wybudziło mnie zdjęcie z domami numer 7. Dlatego umieściłabym je na końcu. A zaraz po nim 5. Dobre, bardzo dobre powiedziałabym. Już kiedyś to pisałam, chyba rok temu... masz rękę do tych "cmentarnych"
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar cadman
    Mieszka w
    Szczecinek
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja się nie znam, ale nr 9 "leży" mi najbardziej. Swoją drogą wolałem Twoją wcześniejszą tematykę zdjęć, nieco lżejszą w odbiorze. Cmentarze lubię 1 listopada.
    Pozdrawiam
    Czarny aparat z gorszego systemu
    Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Mysikróliku, masz rację. Mam słabość do chronologii, stąd taki a nie inny układ zdjęć. Przyznaję jednak, że słuszna jest Twoja uwaga. Dziękuję Ci bardzo za komentarz

Cadman, tak naprawdę od zawsze lubiłem łazić z aparatem po cmentarzach. Tak więc można powiedzieć, że mam takie dwa koniki fotograficzne, z czego jeden to właśnie cmentarzyska.

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar PioRo
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    Chronologia chronologią, ale wszystkie foty świetne są...
    Kirkuty to malowniczy temat, a ten jest rzeczywiście wyjątkowy. Ty natomiast potwierdzasz swoją klasę.
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Również obejrzałem z przyjemnością. Bardziej jednak wolę oglądać fotografie kobiet w Twoim wykonaniu

diabolique
    Gość
    Jeśli chodzi o cmentarz, to ja tu widzę jedno zdjęcie w różnych odmianach (np. 1-9-12-15 lub 4-8.) . Za dużo jak na dokument, zbyt wtórne kadry jak na reportaż.
    Napisałeś "Nekropolia jest położona na wydmie, teren całkowicie odkryty (...) pomiędzy macewami można natknąć się na ludzkie kości odkrywane przez piach.", ale zamiast tego pokazałeś zestaw nagrobków w zbliżeniu.
    Ja bym wolał zobaczyć 3 foty: 1) plan ogólny (wydmy), 2) zbliżenie nagrobka, 3) kości. I to by powiedziało wszystko o cmentarzu.
    Ostatnio edytowane przez diabolique ; 30.09.08 o 06:42

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Alakin, z Twojego, typowo reporterskiego punktu widzenia masz rację. Mnie jednak takie trzy zdjęcia, jak opisałeś, po prostu by zanudziły na śmierć.
    Staram się robić takie zdjęcia jakie sam bym chciał oglądać. Dlatego nie przedstawiam powyższego jako pracy typowo reporterskiej. Zdjęcia reporterskie, dokumentalne znajdują się na stronie, której adres podałem na poprzedniej stronie.
    Mój punkt widzenia jest taki, powiedzieć co, gdzie i jak, a potem pokazać szczegóły, których na typowych dokumentach często nie widać.

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Zdjęcia reporterskie, dokumentalne znajdują się na stronie, której adres podałem na poprzedniej stronie.
    Znajome twarze, zwłaszcza Madcoy