Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Te z Asią oczywiście![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Miło, że się pojawiłeś. Już listy gończe słać chciałem. Widać, że ostro pracujesz, ale sam nie wiem, czy więcej umiejętności znaczy lepiej? Z nostalgią wspominam zdjęcia Asi nie poddane tak wielkiej obróbce, ale z drugiej strony ostatnia sesja też mi się podoba. Ot i dylemat.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Oboje z Asią macie szczęście. Ty masz cudowną modelkę a Ona dobrego fotografa.
Czego więcej wymagać?
Kadry z Ingą również są znakomite chciaż przedostatnia (6) jakby trochę odstawała od całości.
Za to rewelacyjny jest akt (5) i kadr z papierosem (2).
Dobrze, że niezapalonym![]()
Miło być mile widzianym - dzięki, Piotrze
Ja myślę, że ta wiedza musi dostać trochę czasu, żeby się uporządkowała. Tak jak wcześniej pisałem, na niektóre swoje wybryki patrzę z mieszanymi uczuciami. Wyparcie się ich było by jednak jak wyparcie się własnych dzieci
Zacząłem trochę kombinować z rzeczami, których wcześniej nie robiłem, bo nie umiałem, nie widzialem sensu w ich stosowaniu, bo uważałem, że nie wypada... i inne takie tam. Ostatecznie powiedziałem sobie - dlaczego nie? Trzeba rzeźbić, żeby się czegoś nauczyć. Myślę, że z czasem coś się z tego wyklaruje
Dzięki, Rocco
Muszę tylko coś wykombinować, żeby Asia częściej przed obiektywem stawała. Trzeba przyznać, że znamy się jak łyse konie i najlepiej pracuje mi się właśnie z nią. No i wciąż jest to praca wymagająca, ponieważ będąc sobie bliskimi bardziej pozwalamy sobie na marudzenie
Fajnie, że podobają Ci się zdjęcia z Ingą. To była krótka (3 godziny) sesja z osobą, którą pierwszy raz na oczy widziałem, więc nie było to takie hop-siup![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 18.07.08 o 21:41
BernArt - Moje zdjęcia
Okiem laika, najlepsze z Asią, zwłaszcza 1 i 3. Na drugim nie leżą mi jasne partie, na czwartym to zmiękczenie. Ale ja się nie znam.
Pozdrawiam
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
BernArt - Moje zdjęcia
W zdjciach z Inga za mocno jak dla mnie rzuca sie w oczy PSucie na twarzy. Asia rzeczywiscie niesamowita+ widac fajny kontakt z fotografem. Lekko zadziorne spojrzenie. Bardzo dobra robota![]()
BernArt - Moje zdjęcia